x

vrhunski adrenalin

Karting Arena SpeedXTreme: Adrenalin na najvećoj indoor karting areni u regiji uz mogućnost organizovanja privatnih zabava! (GALERIJA)

Na staroj dobroj lokaciji u krugu TC Bingo na putu za Aerodrom, etaža minus 1 ispod bivšeg Tuša u Sarajevu, nalazi se najmodernija karting arena u regiji. Osim što ćete naići na vrhunski adrenalin, Arena SpeedXTreme pogodna je za organizovanje privatnih zabava, kao što su dječiji rođendani, dok su za teambuilding omogućeni posebni paketi. Uskoro se očekuje i škola kartinga, dok posjetioce od 10. februara sljeduje nova staza.

Indoor staza Karting Arene SpeedXTreme svojom konfiguracijom pruža vrhunski doživljaj sportske vožnje. Sa svojih 350 metara dužine, ovo je najveća staza u ovom dijelu Evrope i idealno je mjesto za opuštanje, te da vrijeme iskoristite na sasvim drugačiji način.

Pored toga što će u Karting Areni SpeedXTreme od 10. februara biti formirana nova staza, omogućene su nikad povoljnije cijene vožnje.

Standardne ponude:

8 min = 10 KM i 10min = 12 KM po osobi.

Mini i Veliki Grand Prix:

Mini Grand Prix je takmičenje od 25 krugova od kojih je 5 zagrijavanje, 5 kvalifikacije, 15 živa trka između vozača. Na kraju dobijete listing svih vremena i dobijete gratis piće za čitavu ekipu. Mini Grand Prix košta 16 KM po osobi i minimalno broj vozača je 3.

Veliki Grand Prix je takmičenje od 55 krugova od kojih je 5 zagrijavanje, 5 kvalifikacije, 45 živa trka između vozača. Na kraju dobijete listing svih vremena i dobijete gratis piće za čitavu ekipu. Veliki Grand Prix košta 32 KM po osobi i minimalno broj vozača je 3.

Radno vrijeme je od 11:00-23:00.

Rezervacije na telefon: 061 569 569

Zapratite i Facebook stranicu gdje ćete biti obaviješteni o svim novijim dešavanjima, između ostalog i o školi kartinga: 

https://www.facebook.com/kartingarenasarajevo/


Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.