x

na zadrugoviziji

Katarina Grujić brutalno ponizila Taru i Ša!

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov svojim nastupom razočarali žiri, a onda su uspjeli da se posvađaju sa Ivom Grgurić i Kaćom Grujić.

Naime, Tara i Ša su zaboravili riječi pjesme i odustali su od nastupa, te su se sve vrijeme dok je muzika u pozadini išla, šetali po bini.

Ovo se nije dopalo članovima žirija, a Kaća ih je odmah kritikovala i objasnila da je ona bila u rijalitiju, kao i da smatra da su morali lijepo da spreme nastup.


- Meni je žao što Tara ima tremu zato što je do sada u nekoliko nastupa bila dobra stvarno. Ali ja sam bila u rijalitiju i znam da ste imali vremena koliko hoćete, tako da šta ste radili ako niste imali vremena - rekla im je Kaća, što je naljutilo Ša koji joj je promrmljao kako je ona bila na "Farmi", a ne u "Zadruzi".

Lijepu riječ nije imala ni Iva Grgurić koja se odmah direktno obratila Simovoj:


- Taro ti znaš da se karma vraća. Napadala si me u Zadruzi 3 najviše od svih njih zbog moje prošlosti, a tvoja sadašnjost gora ne može da bude. Možeš da uživaš trenutno, ali kad budeš izašla vidjećeš da od vas dvoje nema ništa. Da vam kažem da su Ivana i Vladimir imali više lajkova nego što ćete vas dvoje imati lajkova ikada. Ja tebe Ša ne poznajem, Taru poznajem mnogo više. Ti si izgubio blago, a dobio si ništa. Meni je ovaj performans isti kao i vaša ljubav- nigde veze. Izneli ste ljubav kao i performans.

.

ž.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.