x

RODITELJI JE PODRŽAVAJU

Kćerka Angeline Jolie ponovno iznenadila ženstvenim izdanjem, ranije željela biti dječak

Iako je Angelina Jolie bila glavna zvijezda na premijeri filma "The Eternals" u Rimu, pažnju je privukla i njena kćerka Shiloh Jolie-Pitt koja se ponovo pojavila u ženstvenom izdanju.

Očito je 15-godišnjakinja odlučila iza sebe ostaviti svoj dječački stil i bira elegantne haljine u kojima se prošetala na premijerama u Rimu i Los Angelesu.

Njeno ženstveno izdanje naročito privlači pažnju, s obzirom da je Shoiloh neko vrijeme željela biti dječak, što je prije nekoliko godina potvrdila i sama Jolie.


Jolije je za Variety još 2010. godine izjavila da Shoiloh želi biti dječak, otkrivši da njena kćerka preispituje svoj spol od svoje treće godine.

"Ošišali smo joj kosu, kupujemo joj odjeću za dječake i osjeća se kao jedan od braće", kazala je tada Jolie.


Također, pisalo se i da Shoiloh uzima hormone kako bi promijenila spol, ali to nije nikad potvrđeno.

Podsjećamo, crvenim tepihom u Rimu Jolie je prošetala u Versaceovoj metalik srebrenoj haljini bez naramenica s blagim naborom na kuku, a Donatella Versace je u objavi na Instagramu napisala da izgleda kao boginja. Na crvenom tepihu s Jolie su bile kćeri Zahara i Shiloh. Zahara je nosila bijelu haljinu sa zlatnim detaljem, dok je Shiloh zablistala u kratkoj crnoj haljini uz koju je iskombinirala upečatljive tenisice.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.