x

LIJEPA ĐINA

Kćerka Harisa Džinovića odlučila korigovati izgled, otkrila na kojoj estetskoj korekciji je bila!

Đina Džinović, 18-godišnja kćerka Harisa Džinovića, odlučila je promijeniti svoj izgled te okrila na kojoj estetskoj korekciji je bila.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji kazala je da su "Đina od prije dvije godine i ova sada u potpunosti različite osobe".

"Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vježbam, iako to vrlo rijetko činim, ali to su neke stvari koje dijelim sa pratiocima. Imala sam katastrofalne probleme s licem. Mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je. Dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da djevojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar", ispričala je.


S obzirom na to da je naročito popularna na Instagramu, mnoge djevojke je zanimalo šta je odlučila korigovati na sebi. Negirala je glasine da je korigovala nos te dodala da je samo povećala usne.

Njen otac Haris i majka Melina u više navrata su spomenuli da je ne podržavaju kada je riječ o objavljivanju izazovnih fotografija.


"Ne nosim se uopće kao majka s tim. Opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to medijski ispraćeno se meni ne dopada i nisam zadovoljna. Vidjet ćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo. Navikavamo se, sad smo i mi u tom teškom periodu", rekla je Melina u emisiji "Naj od naj".


Haris je ispričao da ne prati šta Đina objavljuje na društvenim mrežama.

"Ne pratim je. Da ja gledam kako je napućila usne, izbacila zadnjicu, sada je to glavna priča. To ne mogu nikako, vrijeđa mi inteligenciju", izjavio je.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.