x

Kćerki Zorice Brunclik ruše kuću!

U toku prošle nedjelje tabloid Scandal! je došao do informacije da jedan poznati investitor u Beogradu hoće da sagradi novo naselje na području gdje živi prva kćerka Zorice Brunclik, Marija. Ona sa svojim nevjenčanim mužem živi u naselju pokraj Obrenovca, u kom su trenutno svi mještani u panici i bukvalno čupaju kosu sa glave jer ne žele da im se kuće sruše, piše Scandal!

Ekipa tabloida Scandal! je posjetila naselje kod Obrenovca kako bi provjerila ove informacije, a pošto Marija i njen muž nisu htjeli da otvore vrata svoje kuće, novinari su morali da popričaju sa komšijama. 

 

- Jao, teško nam je, ne znamo šta nas je snašlo. Plačemo i dan i noć. Hajde za nas matore, nije nam žao, ali ove jadne mlade djece, zbog njih nam se srce kida - pričaju prve komšije i dalje nastavljaju: 

 

- Ovdje je jako problematično što svačiji plac prelazi u dio gdje su sagrađane i komšijske kuće i ako se neko složi da proda svoj plac tom investitoru koji nudi 10.000 eura i tom drugom će se rušiti kuća. To se evo meni dešava, jer komšija hoće da proda svoje, a dio moje kuće je na njegovom placu. Žao mi je kćerke Zorice Brunclik, daće Bog da se to njima ne desi. Em živi u siromaštvu, em hoće da joj uzmu i to malo što ima - plaču komšije nad sudbinom kćerke Zorice Brunclik i dodaju: 

 

- Valjda će se Bog sažaliti nad njenom sudbinom i pomoći joj u mukama koje dolaze. S druge strane, njoj je lako, i da joj se to desi, ona ima majku Zoricu koja će joj sagraditi kuću gdje god poželi. Drugo, uvijek su dobrodošli i kod Zorice, nego je problem što ona voli da je samostalna i da sve sama stiče - završavaju komšije, a prenosi tabloid Scandal!.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.