x

ne voli javnost i ne gleda zadrugu

Kćerku je ostavila zbog drugog muškarca, a brata su joj ukrali: Evo ko je majka Maje Marinković i čime se bavi!

O majci Maje Marinković malo se toga zna u javnosti. Sadašnja zadrugarka do prije nekoliko mjeseci nije imala nikakav odnos sa svojom biološkom majkom, međutim one su se u međuvremenu izmirile.

Majina majka navodno radi u jednoj poznatoj banci kao šalteruša. Ne voli da se pojavljuje u javnosti i nije raspoložena da daje bilo kakve izjave.

- Ona žena nije iz tog svijeta. Ne želi da se spominje njeno ime, a kamoli da joj se vidi lik u novinama. Radi u banci na šalteru i zbog ozbiljnosti firme u kojoj je zaposlena, ne želi da dolazi u neprijatne situacije – započinje priču izvor i dodaje:


- Ne voli da gleda "Zadrugu" i stvarno je bude sramota kada vidi šta se događa unutra. Dugo sa Majom nije pričala, a pogotovo se odnos pogoršao kada je pravila skandale po rijalitiju i bila sa oženjenim čovjekom. To je njoj sve degutantno, samo što ne savije glavu kada se spomenu rijaliti i Maja – govori izvor koji tvrdi da je ona započela novi život.

- Majina mama živi neki novi život. Ima dečka, sretna je sa njim i ne želi da se vraća na staro. Izgladila je odnose sa kćerkom i to joj je bilo najbitnije – zaključuje dobro upućen izvor.


Podsjetimo, Maja je prije dvije godine odlučila da se pomiri sa majkom, te su se poslije toliko godina vidjele kako bi pokušale da izgladne odnos. Njen otac Taki Marinković otkrio  je da je u kontaktu sa Majinom majkom, a njegovom bivšom suprugom, da se čuju kada je potrebno, ali da ona prosto ne voli medijsko eksponiranje. Ono što je sve šokiralo jeste kada je Maja ispričala svoju potresnu životnu priču o bratu. Kada je bila inflacija, Majinoj majci su ukrali dijete, a rekli su joj da je umro dva, tri dana poslije rođenja i nikad joj ga nisu pokazali, ispričala je učesnica "Zadruge":


- Poslije njega je imala dva spontana. Poslije sam došla ja na svijet. Njena majka nije voljela mog tatu, ali se vremenom pomirila. Doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi, mnogo dobar čovjek. Bile smo jedno vrijeme dobre, jedno pet mjeseci. Poslije smo počele da se svađamo - pričala je Maja u Zadruzi.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.