x

Key House: Ključarska/Bravarska radnja koja je ekspert u svom poslu!

Ključarska radnja "Key House" je na samom vrhu kada su u pitanju kvaliteta i ponuda usluga. 

Key House - Ključar - Bravar

Stupska 19 bb A1 PP1-5 adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

033 872 408

Na adresi Stupska bb, TIBRA 2, A1 (kod Binga), možete izraditi ključeve (obične i specijalne), izraditi pečate, gravirati pločice, promijeniti bateriju za autoključeve, kupiti cilindre, brave i ostale dijelove za vrata. Također su Vam dostupne usluge otvaranja vrata (običnih i blidiranih), zamjena cilindara, otvaranje auto vrata, reparacije brava…

Ključarska radnja "Key House" sa novim i modernim mašinama izrađuje sve vrste standardnih i specijalnih ključeva, a stalno ulaže u nove generacije mašina i uređaja.

Usluge radnje:

Mehanička zaštita za vozila - blokada volana

Inovativna brava koja se vari na stub volana i koja blokira upravljanje volanom u slučaju da lopovi uspiju otvoriti i upaliti vozilo.

Nalazi se ispod volana tako da je pristupačna prilikom zaključavanja/otključavanja. Brava ima ugrađen defender koji je štiti od bušenja, izrađena je od ojačanog čelika tako da je otporna na rezanje/lomljenje. Hladnoća i prašina ne predstavljaju problem jer unutar brave se nalaze diskovi koji čitaju ključ umjesto opruga koje su u običnim bravama. 

Uz bravu dobijete 3 ključa i sigurnosnu karticu bez koje se ključevi ne mogu kopirati. Ugradnju vrši serviser sa preko 17 godina iskustva i koji je dosad ugradio na stotine brava.

Izrada/kopiranje svih vrsta ključeva, od običnih do specijalnih kao što su šifrirani (tačkasti), kasa ključevi (CISA, MOTURA), ključevi za katance itd.

IZRADA SVIH VRSTA PEČATA

Izrada pečata( standardnih i džepnih/kompaktnih) za trgovine, firme, privatne potrebe, preduzeća itd. Potrebno je imati dokumentaciju koja potvrđuje potrebu za pečat.

GRAVIRANJE PVC I DRVENIH POVRŠINA

Graviranje pločica za vrata i poštanska sandučad, graviranje drvenih privjesaka po želji. Graviranje/rezanje reklamnih privjesaka za firme itd.

PRODAJA I UGRADNJA BLINDO VRATA

Model sa dvije brave ili sa jednom bravom i limitatorom birate po želji. Također imate i izbor boje panela kao i boje defendera i ručki/kugli.

PRODAJA BRAVA, CILINDARA I KATANACA

U radnji ćete također naći veliki izbor svih vrsta i dimenzija cilindara i katanaca. Od cilindara u ponudi možete birati od običnih, sa kuglom/točkom pa sve do sigurnosnih koji su otporni na čupanje, lomljenje i bušenje.

U ponudi su također i katanci otporni na vanjske uslove tako da ne hrđaju te su pogodni za upotrebu na kapijama kao i na čamcima.

OTVARANJE BLINDO VRATA

Dolazak na adresu u slučaju kada se vrata sama zatvore, blokiraju, brava preskoči ili se ključ slomi. Cijena ovisi od stepena oštećenja i vrste brave.

OTVARANJE AUTO VRATA / REPARACIJA BRAVA

Dolazak na adresu, otvaranje auto vrata ukoliko je brava pokvarena, ključ ostao u autu, slomljen ključ, prazan akumulator i ostalo. Cijena ovisi od modela auta i oštećenja brave.

KOPIRANJE DALJINSKIH ZA GARAŽE I RAMPE

KONTAKT: 

033 872 408;

061 829 320;

062 010 694.

Email: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/keyhousesarajevo/

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.