x

Bit će itekako zanimljivo pročitati je

Khabib nakon više od dvije godine završio knjigu o svom životu

Ruski MMA borac Khabib Nurmagomedov napisao je knjigu o svom životu.

Knjiga nosi naziv "Khabibovo vrijeme", a počeo ju je pisati i prije nego što je postao UFC prvak. U stvari, pisao ju je više od dvije godine.

Khabib je planetarnu popularnost doživio nakon što je nedavno pobijedio Irca Conora McGregora, a onda napravio haos u dvorani, pošto je krenuo da se obračunava sa članovima McGregorovog tima.

Sada je spreman za štampanje knjige koja govori o njegovom životu.

"Veoma sam sretan što je moja autobiografija Khabibovo vrijeme (Khabib time) gotova i spremna za štampu. Radili smo na ovoj knjizi više od dvije godine. Kada sam počeo da je pišem sa gospodinom Kurbanovim, nismo znali da ću za dvije godine već postati UFC prvak i da ću odbraniti pojas u najvećem meču u istoriji MMA na UFC 229. Tada su mi mnogi rekli da je prerano za pisanje ovakve knjige. Htjeli su prvo da postanem prvak da bih počeo da pišem, bilo je mnogo kritika. Moram priznati da je moj potez bio rizičan, ali na kraju se pokazao kao vrlo dobar. S uzbuđenjem očekujem izlazak knjige i jedva čekam da je držim u rukama", napisao je Nurmagomedov na Instagramu.

Mnogi će naravno željeti da nabave ovu knjigu, koja bi mogla da bude jako zanimljiva, budući da se radi o borcu koji se kao dječak hrvao s medvjedom i koji je prošao sve i svašta na putu do slave.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.