x

Žele da istjeraju hrvatskog stručnjaka

Kicker objavio Bayernovu četvorku koja bojkotuje Kovača

Prema njemačkom listu Kicker, trenutno četvorica prvotimaca Bayerna žele odlazak trenera Nike Kovača.

Ako se pitate zašto Bayern igra slabo i zašto ne pobjeđuje, odgovor leži uglavnom u nezadovljstvu minhenskih zvijezda, kojima se ne dopada rad Kovača i ne žele da ih on vodi.

Naravno, nisu svi igrači protiv Kovača, ali ključna su četvorica koje je nabrojao Kicker.

Manje-više se i znalo da se radi o iskusnim Matsu Hummelsu, Arjenu Robbenu, Francku Riberyju i Thimasu Mulleru, koji očekuju da uprava poduzme neki korak i da promijeni trenera.

Čak je i Mullerova supruga poslije remija s Freiburgom na Instagramu kritkovala Kovača, koji je tvrdoglavo igrao s 4-1-2-2-1 sustavom, bez ikakvog drugog plana u slučaju nepovoljnog rezultata.

Hasan Salihamidžić je veliki prijatelj Kovača, ali pitanje je može li i on biti od pomoći hrvatskom treneru kojeg sve više žele izvan Allianz Arene. Remi s Freiburgom (1:1) opet je probudio kritičare, a gore nabrojana četvorka ne odustaje od svoje misije da smijeni Kovača.

Bayern je sada četiri boda od vodeće Borussije Dortmund, no ne promijeni li se brzo nešto, ta prednost bi mogla da poraste, posebno ako se uzme u obzir kako igra dortmundski sastav ove sezone.


(Sport Sport)

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Dr.Agbazara ist ein großartiger Mann, dieser Arzt hilft mir, meine Geliebte Jenny Williams zurückzuholen, die vor 1 Jahr mit mir Schluss gemacht hat und vor ein paar Tagen kam er zu mir zurück und bat sie mit Hilfe dieser spirituellen Kräfte zurück zu akzeptieren. Also, wenn Sie Hilfe in jeder Situation im Leben brauchen, kontaktieren Sie ihn per E-Mail über: ( agbazara@gmail. com ) oder rufen Sie / WhatsApp +234 810 410 2662
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Sweetsex.top