x

dala svoj sud

Kija Kockar bez dlake na jeziku o Milici Pavlović: Atraktivna je djevojka, ali mi se ne sviđa kao čovjek...

Pjevačica Kristina Kija Kockar odgovorila je na pitanja koja intrigiraju javnost, pa je tom prilikom dala svoj sud o koleginici Milici Pavlović.

Naime, Kija je bez dlake na jeziku iznijela svoje mišljenje, pa je šokirala javnost svojim odgovorom o popularnoj estradnoj umjetnici.

Da li ti se se dopada Milica Pavlović, da li bi bila sa ženom?

- Milica Pavlović je atraktivna kao djevojka i sve to, ali mi se ne sviđa kao čovjek - iskreno je rekla Kristina Kija Kockar.


Da li smatraš dopisivanje prevarom?

- Meni je flertovanje, dopisivanje i davanje nekom nade prevara, a pogotovo ako nešto traje duže vrijeme. Smatram da je to isto, a najviše od svega boli izdaja kao čovjeka, kada te neko izda na tom ljudskom nivou. Tjelesni čin je smiješan!


Jesi li nekad oprostila nevjerstvo?

- Nikada nisam bila sa čovjekom nakon njegove prevare, jer mi se zgadio.. Ne bih mogla to sebi da dozvolim niti bih mogla sebe da pogledam u ogledalo.

Ko je emotivniji žene ili muškarci?

- Mi žene smo po prirodi strastvenije i emotivnije, podložnije smo izlivima emocijama, takve smo rođene i to je neka naša prednost.


Da li smatraš da je dobro što je zadrugarima data mogućnost da se oprobaju u ulozi voditelja?

- Ne vidim ništa loše u tome što su zadrugari dobili šansu, ja sam se isto oprobala u ulozi voditeljke. Mislim da svako ima prava da pokaže svoj talenat! - istakla je Kija Kockar.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: [email protected]