x

Kija Kockar napala Lunu Đogani: Ona je zla! Treba joj ukinuti sve društvene mreže!

Nadežda Biljić dobila je batine od svog dečka Tome Panića, kojeg je privela policija, a pjevačica je otišla u Urgentni centar. Na internetu se pojavila navodna prepiska u kojoj Luna likuje nad tim događajem, što je ona demantovala. Ispostavilo se kako Kijini fanovi osim što dogovoreno hejtuju njenu novu pjesmu, rade na tome da Đoganijevoj dodatno nanesu zlo.

"Sinoć me je popljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte, ja sam uvijek bila fer prema njoj, a ona me pljuje. Možda je to karma", piše u prepiski. 

Kijini fanovi su masovno dijelili ovu objavu, slali medijima, a Kija je jedva dočekala da sve prokomentariše: 

"Zgrožena sam ovim što sam pročitala! Svi znaju moj stav po pitanju nasilja nad ženama a to je stav svakog normalnog bića. Zgrožena sam razmišljanjem jedne mlade djevojke i zla kojeg ona želi drugima jer ju je neko “popljuvao u emisiji”?", komentarisala je Kija Kockar, a osim što se raspisala na Instagramu bez da je išta provjerila, raspričala se i u izjavama: 


"Mislim da ova duboko nesrećna osoba i kao što sam više puta rekla neinteligentna i kvarna, je primjer lošeg vaspitanja i nedostatka životne etike i morala i takve ljude treba zaobilaziti u životu i ne treba im davati socijalne mreže niti medijiski prostor jer ovakvim izjavama mogu sutra uticati na neku drugu mladu djevojku koja će misliti da je bilo koje nasilje nad ženama opravdano a to može dovesti i do nesrećnog ishoda. U šoku sam da neko može tako da razmišlja i da želi nekom ovako nešto. Da, u šoku sam jer je i sama njena majka pretrpjela nasilje i da jedna djevojka od 23. godine razmišlja na ovakav način je za svaku osudu jer više nije klinka. I u šoku sam da Luna Đogani priča o karmi. Sramotno i vrlo bezobrazno. Nadeždi želim da se što prije sabere i oporavi, da se kloni muškaraca takvog tipa i da pronađe mir. Naravno, odgovarajuća kazna za nasilje!", rekla je Kija Kockar za Kurir.

Nije slučajno da se ovako nešto plasira od strane Kijinih fanova baš na dan premijere Lunine pjesme, a Đoganijeva se oglasila po tom pitanju sljedećim  saopštenjem:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.