x

Kija Kockar ponizila Slobinu vjerenicu: Ne kopiram Jelenu Đuričanin, ja sam sićušna, a ona je konjasta!

Kija Kockar vratila se sa američke turneje, koja je trajala nešto više od dva mjeseca, a kao trn u oko pogodila je priča da je veza njenog bivšeg muža Slobe Radanovića i Jelene Đuričanin na sve stabilnijim nogama, te da golupčići planiraju da se skuće.

Naime, pobjednica "Zadruge 1" ofarbala se baš kao pjevačeva vjerenica, a mnogi misle da ovo nikako nije slučajno, već da na sve moguće načine pokušava ponovo da privuče njegovu pažnju. Svi komentarišu da je ovo još jedan od njenih bezuspješnih pokušaja da mu se vrati u naručje ili pak da bi bar malo na sebe skrenula pažnju, a Kija je za Star rekla da joj je promjena kose odavno bila cilj, ali da je eto sad bila idealna prilika da to i uradi.


- Pa samo sam se vratila u staru boju. To je bio cilj odavno. Samo sam čekala da je oporavim. Ja sam ovu boju imala godinama i najljepše ide uz moj ten. Ne znam šta je tu čudno - rekla je Kockareva.

Da nakon ove promjene Kristina neodoljivo podsjeća na Slobinu vjerenicu Jelenu, svima je jasno, pa je zbog toga svi i prozivaju, dok je njoj bilo kakva veza sa Đuričaninovom smešna.

- Ha, ha, ha. Ponavljam, imala sam ovu boju kose godinama, ne kopiram nikog. Daleko od toga da Jelena i ja ličimo. Ja sam mala, sićušna, a ona je konjasta.


Nakon što je rekla šta misli o konkurenciji, Kija je priznala da od jula nije imala odnose.

- Otkad smo Miloš i ja raskinuli, u julu, od tada nemam nikog u bilo kakvom smislu. To je očigledno duži period. Poslije njega mi se niko nije svidio. Ne opterećujem se time jer se svijet ne vrti samo oko nalaženja partnera. Ne treba biti s nekim po svaku cijenu.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.