x

Kija Kockar trudna? Pjevačica progovorila o povlačenju sa muzičke scene!

Iako se davno završila prva sezona rijaliti programa "Zadruga", pobjednica Kristina Kija Kockar i dalje je u žiži interesovanja.  

Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija. Riješila je da uplovi u muzičke vode, a njene pjesme na Jutjubu broje milionske preglede. 

Danas je Kija bila gošća u emisiji "Premijera" te je tom prilikom otkrila svoje dalje poslovne planove, ali i šta se dešava u njenom privatnom životu. Nedavno je objavila fotografiju sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem koja je podigla veliku prašinu u javnosti, a sada je riješila i da otkrije da je sve bio samo izazov.


- Došla sam u taj stadijum da ja mogu da se šalim na svoj račun. Uvela sam neki izazov sa mojim nekim drugaricama koje su prošle slično kao i ja, tako da smo se malo zabavile. 

Nedavno se pojavila vijest u medijima da je Kija prestala da se bavi pjevanjem i da je stavila tačku na bavljenje javnim poslom. Riješila je da zapuši usta svima koji su širili neistine o njenoj karijeri.

- Osim ako nisam trudna (smijeh), a nisam. Baviću se, jedva sam sklopila mjesec dana, a već su počeli da pričaju o tome da sam se ja povukla.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.