x

Kija Kockar žestoko oplela po Edisu i Dragani, pa se osvrnula na Anu Korać: Fetića i Mitrovu pokopala jednom rečenicom!

Kristina Kija Kockar je prokomentarisala Anu Korać i njen susret na Zadrugoviziji i rekla samo jednu rečenicu o Dragani Mitar i Edisu Fetiću.  

Osvrnula se na svoju turneju po Americi sa koje se nedavno vratila.

"Obišla sam cijelu Ameriku. Dug period od dva mjeseca. Nažalost, nijednu poznatu ličnost nisam vidjela. Jesam se zaljubila, ovako preko ekrana. Ali nažalost ovako uživo nisam. Sama sam i dalje, a vjerovatno neću moći to da sakrijem od vas medija", rekla je Kija Kockar.

Onda je prokomentarisala njen susret sa Anom Korać sa kojom nije u dobrim odnosima.


"Nije bilo ni vrijeme ni mjesto. A taj njen "nepogled" je rekao sve. Nije smjela ni da me pogleda. Stvarno je ogavno šta je uradila nedjelju dana nakon što smo izašli."

"Ja volim Mariju kad nagazi Miljanu. Miljana me dosta razočarala u ovoj sezoni nekim svojim postupcima. Umije ona da bude super, ali Marija mi je super. Mensur mi je super, Iva, Stefan naravno, Lepi Mića", rekla je Kija.

Potom se osvrnula na odnos Dragane Mitar i Edisa Fetića, prema kojima je otvoreno tokom ''Zadrugovizije'' pokazala negativan stav i netrpeljivost.

"Kojih ljubavi koje neće opstati? Ajde da ne dajemo prostora tim ljudima koji rade ogavne stvari, udata i oženjen", glasilo je Kristinino mišljenje o Edu i Dragani.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.