x

KIJA OČITALA SLOBI BUKVICU: Jako si se izblamirao, to nije tvoj nivo! Nakon haosa koji je izbio razgovarali o Luni! (VIDEO)

Sloba Radanović i Luna Đogani u ranim jutarnjim satima imali su žestoku svađu, a došlo je i do fizičkog kontakta između njih dvoje. Đoganijeva je u pripitom stanju iznijela i gomilu uvreda na račun Slobine supruge Kristine Kockar.

Nakon incidenta Kija je riješila da porazgovara sa Slobom i da prokomentariše cijelu situaciji, a usput mu je dala i par savjeta, ali i kritika.

- Ne znam zašto sam ja tema vaše tuče. Prišla sam da ti pomognem, a ona me je nazvala dro*etinom i ku*vetinom. Molim te, reci joj da nosi gaće ispod šortsa, jer nije higijenski. Ja sam izašla napolje da vidim ko vrišti, a ona je vikala na mene govoreći mi da sam ku*vetina - rekla je Kija.

- Da li sam ja kriv zbog toga? - pitao ju je Sloba.

- Ti si to dozvolio! Umjesto da kažeš da sam ja tvoja žena i da pazi kako mi se obraća, ona dolazi i govori kako ti govoriš ružne riječi o meni. Jako si se izblamirao. Objektivna sam, saslušaj me. Neka te tuče svaki dan, to je jako lijepa slika - rekla je Kristina.

- Ti to reci njoj, šta to meni govoriš?! - rekao je Sloba.

- Neka se strpi ku*vetina ona, a ne ja! Ona je dro*a, to je činjenica, meni to ne može da govori zato što sam ja tvoja žena! Ja sam prišla svom mužu koga je ona prethodno istukla! Nemoj da dovodiš sebe u takvu situaciju, to nije tvoj nivo! Tebi ne trebaju takve stvari. Rekla sam da me izuzmu iz svega ovoga. Neću da komentarišem, ni da me pita bilo ko. Želim samo da izađemo i da mi kažeš da li je sve ovo vrijedno toga, da poslije pet godina naše zajednice, da mi to tako uradiš. Samo reci i ja ću da... Ali, vidjećeš da nije bilo vrijedno. Prišla sam da te pitam da li si okej, ti meni takvim tonom odgovaraš - kritikovala ga je Kija.

- Da li si se ti nekada zapitala da li je meni nešto smetalo? - pitao je Sloba.

- Tebe su ubili kompleksi, pa mi sve ovo radiš iza leđa! Na dan Mirkove svadbe ti si bio fasciniran što ti je ona prišla! Gdje sam bila ja? - pitala je Kija.

- Ja sam bio srećan sa tobom, niste mi dozvolili da završim. Ti si bila jedina, uopšte nisam gledao na taj način - branio se Slobodan.

Pogledajte razgovor Kije i Slobe nakon njegovog sukoba sa Lunom:


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.