x

KIJA POLUDJELA ZBOG SLOBINOG ULASKA U "ZADRUGU 2": Ne može da vjeruje da joj on radi to!

Pobjednici "Zadruge" Kristini Kiji Kockar "pao je mrak na oči" kada je vidjela Slobodana u studiju "Pinka" veče pred godišnjicu njegove ljubavne veze sa Lunom Đogani.

Kako je priznala Kija u potresnoj ispovijesti za "Hit" magazin, ovaj njegov gest ju je mnogo povrijedio.


- Teško mi je da kada gledam bivšeg muža dok radi stvari koje me bole, ali idem korak po korak. Meni je sada glavno da riješim problem sa zdravljem, koje je narušeno. On to zna i ne mogu da vjerujem da radi neke stvari, a zna kako mi je. To je jako ružno s njegove strane, nek' mu ide na dušu - otkriva Kristina za "Hit", ali ne želi da navede od koje bolesti boluje.


Ona ističe da ju je tek sad sramota bivšeg muža, jer je sebi dozvolio da ode u emisiju povodom datuma koji nju kao ženu još uvijek boli.


- E pogotovo zbog toga me je sramota što mi je bivši muž! Čak sam pokrenula pitanje crkvenog razvoda, jer ne želim da budem dio njegovog blama i grijeha. Neka od odgovara pred Bogom, ja hoću da se sklonim od toga. To što radi zarad popularnosti, ili možda čak i novca, strašno je. Nadam se da je radio sve to za novac, jer je još strašnije ako je otišao bez ikakvog povoda da ponizi svoju bivšu ženu javno. On je na taj dan trebalo da sjedi kod kuće i da se pokrije ušima. Kome je to normalno, svaka mu čast, meni nije. Sramota me je njegove sramote - oštra je Kristina.


(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Kada ce ova devojka da shvati koliko je glupa.Imam utisak da je IQ negde oko 0.