x

haos u najavi

Kija potkačila Tanju: Ona ne zna ni da uključi telefon, a ja nisam pjevaljka kao one koje pjevaju pod šatorima!

Kija Kockar pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa DM Sat televizije, te je sve okupljene u Požarevcu zanimalo zbog čega nije došla veče ranije, kada se na istom mjestu pojavila i Savićeva.

Među okupljenima prenijela se vijest da je Kija htjela na sve načine da izbjegne susret s Tanjom, pa su ih organizatori stavili u dva različita dana snimanja.

Međutim, Kija tvrdi da je imala poslovnih obaveza i da joj je Dragana ponudila novi termin.


- Zašto bih ja imala problem s Tanjom? Ne poznajem je. Nije mi nikakav neprijatelj, ne vjerujem ni da ona stoji iza pokušaja hakovanja mog profila, jer ne zna ni da uključi telefon - istakla je Kija.

Imala je i komentar na to što Tanja danima izbjegava novinare, pa je i na snimanje u Požarevac došla nakon što su sve ekipe napustile snimanje.


- Ja nisam pjevaljka, jer one pjevaju po šatorima. Ne mislim ništa loše, nemojte da dirate Tanju. Ja nemam putera na glavi, ja sam privatno čula da je ona pobjegla od vas novinara, jer njoj odgovara da se vrti ta priča s Draškom. A kad bi stala ovako pred vas, pošto ste jako prijatni, mislim da se ne bi snašla i zato i bježi - šokirala je Kija i otkrila da je član SPS.


U medijima se pojavila i informacija da iza nekih loših tekstova o njoj stoji lično Draško Stanivuković, s kojim su je mediji ljetos dovodili u navodnu vezu.

- Bio je jedan politički naručen tekst, znam kako je kad pišu novinari, kad me pljuju kolege i izvori. Ovo je pisao PR nekog političara. Mislila sam da je to Draško naručio, ali mi se kleo i prije neki dan da s tim nema veze. Možda on i ne zna, pa je neko, umjesto njega, htio da mu popravi imidž, ali do mene to ne dopire - rekla je Kija.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.