x

poručila da ga treba biti sramota

Kija prozvala Slobu što živi u Višnjičkoj banji: Bivša žena provocira Radanovića, evo šta je rekla!

Kija Kockar potkačila je bivšeg supruga Slobu Radanovića i poručila da treba da ga je sramota jer živi u Višnjičkoj banji.

Poznato je da bivši supružnici nisu u dobrim odnosima, da ne komuniciraju, a dok pjevač nikada ne komentariše eks ženu u javnosti, ona ga s vremena na vrijeme provocira. Sada je to uradila na Tviteru, kada je na suptilan način htjela da ga prozove.

Naime, jedan tviteraš je napisao: "Ponekad me je sramota da kažem odakle sam, pa kažem da sam iz Beograda".


Prva koja mu je odgovorila na tvit jeste Kija, koja je napisala: "Višnjička Banja. Sela treba njegovati", aludirajući na to da je njen bivši tamo kupio kuću.

Iako je bilo onih koji su lajkovali pjevačicin odgovor, Slobini fanovi su se obrušili na nju.


- Misliš sela poput Mirijeva i Zvezdare gdje ti kupuješ jeftine garsonjere od 30 i 40 kvadrata, parama od rijalitija? Pokloni se onima koji su uspješniji i bogatiji od tebe, a nemoj ljubomorisati. Te kuće u Višnjičkoj banji su mnogo skuplje od tvojih "nekretnina" - jedan je od komentara, a nizali su se i drugi:


- Nismo krivi što je Kija siromašna i neuspješna. I što živi na beogradskoj periferiji u jeftinim garsonjerama. Pa ljubomoriše i pljuje one koji su bogati i uspješni. Ovo smo čekali, nije mogla više da izdrži, morala je da se oglasi. Kompleksi i ljubomora je udaraju na sve strane.


Kockareva je tada napisala: "Pardon, ispravka, Zrenjanin. I šta ćemo sad?", ponovo aludirajući na Slobu, koji se nije oglašavao.

Podsjetimo, pjevač se nedavno pohvalio da se konačno uselio u luksuznu kuću sa bazenom u Višnjičkoj banji, te da uživa sa suprugom Jelenom Đuričanin i njena dva sina.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.