x

Kija razgovarala sa mamom, ona prvo žestoko isprozivala Mikija, a onda odgovorila na pitanje da li se čula sa Andrijom! (VIDEO)

Kija Kockar dobila je danas, kao i ostali Zadrugari, pravo na telefonski poziv i razgovor sa porodicom, a čula se sa majkom Nadicom. Kija je prvo prenijela mami pozdrave od Mikija i Milana, koji su bili iza nje i šalili se, međutim, Kijina mama nije baš bila oduševljena.

- Reci tom Mikiju da se skloni od tebe. To njegovo ponašanje, da l' će on meni biti zet ili neće biti zet, to nije u redu, nije ukusno ni kako se ponio prema tebi prije, a kamoli sad...i on i onaj Milan s njegovim komentarima. Skloni se, molim te, od tog Mikija i Milana - rekla joj je mama.

Nakon što se Kija pozdravila i sa bakom, mama joj je ispričala neke novosti iz porodice, rekla kako je sredila problem s nogom i da oporavak ide uspješno, a onda je Kija pomenula i Andriju.

- Čula si se Andrijom? - pitala je Kija mamu.

- Čula sam se ja sa njim nešto kratko, poslije sa Dragišom. Naravno, pozdravljaju te svi... Sad se digla mnogo prašina oko tebe, pa oko tog Filipa, pa oko ovoga, pa oko onoga - odgovorila joj je mama, ali Kija baš i nije bila oduševljena.

- Ja sam to objasnila, neću više da se pravdam - rekla je Kija, a mama ju je podržala.

- Čula sam da je Andrija davao neki intervju na Instagramu, jel to istina? - pitala je Kija.

- Nemam pojma, ne vjerujem. Ja to nisam čula, ja sam se čula jednom s njim...

- Kad ste se čuli posljednji put? - uporna je bila Kija.

- Pa prije mesec dana, ja sam mu poslala poruku da vidim šta radi, kako je - rekla joj je mama i dodala: "On je tebi najbolji drug, ti znaš. Šta se sekiraš?", i to je bilo sve što je saznala o svom dečku iz Budve.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.