x

KIJA SE BAŠ OSILILA: Želi u žiri Zvezda Granda, a Karleušino oblačenje nazvala MODNIM PROMAŠAJIMA!

Kija Kockar je stala na "ratnu nogu" sa Jelenom Karleušom, koja ju je isprozivala zbog popularnosti koju je stekla kao rijaliti igrač, te je podvukla da će prestati da nastupa po klubovima u kojima pjevaju rijaliti zvijezde.

Tokom posljednjeg intervjua Kija Kockar se osvrnula na Jelenu Karleušu, ali i na stil stil po kom je Karleuša nadaleko čuvena, odnosno zbog kog je dospjela i u svjetske medije.


- Ne znam da li je modna ikona pošto ima promašaje, mada svi ih imamo, niko nije savršen - pecnula je Kija Jelenu u intervjuu za Svet.

- Ako održi riječ da neće pjevati gdje pjevaju rijaliti zvijezde, ostaje joj malo mjesta za nastup jer ja zaista pjevam u svim kvalitetnim klubovima! - navela je Kockareva.

- Ja nemam stiliste, sama biram garderobu koja se meni sviđa, a drugima možda ne - dodala je Kija.

- Simpatično je bilo to sa dva p**isa što je Jelena nosila u "Zvezdama Granda", ali ja to ne bih nikad obukla - istakla je Kockareva, a zatim se osvrnula na spekulacije da će upravo ona zamijeniti Acu Lukasa u žiriju "Zvezda Granda".

- Ne znam da li bih ja njega mogla da zamijenim, ja bih bila svoja. Više sam za "Ja imam talenat" ili "Tvoje lice zvuči poznato", ali ako se dese "Zvezde Granda", snašla bih se - zaključila je vlasnica hita "Ne vraćam se na staro".

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.