x

ne podržava ga

Kija se odrekla druga i imala poruku za Nadicu: Mama, treba da zgaziš Ša!

Zadrugari su tokom današenjeg dana komentarisali najaktulenije teme iz Bijele kuće za crnim stolom. Osuli su žestoku paljbu po Nenadu Aleksiću Ša zbog prisnog odnosa sa Tarom Simov.

- Dragi zadrugari, hvala vam što me ovoliko volite ali sve prelazi drugarske odnose! Vaš život je samo rijaliti, ali ja imam svoj život i ja sam primoran da živim sa vama, a vi znate kakvi ste, i da li ste dobri ili loši, a ja moje mišljenje znam! Ovdje postoje osobe koje ne mogu da podnesu moje izlaganje, pa su izašli i ja ne komentarišem nikoga i ne kanalim vas za crnim stolom, ja da se čupam i da se branim ne mogu, pokušao sam i da odem ali sam skontao da mi je bolje da zaradim svoje pare.


- Vi niste bitni ovdje, vi samo popunjavate neke rupice, a ovdje je par ljudi koji igraju rijaliti, a svi ostali niste bitni. Svi imate pravo da me komentarišete, ali kada neko bude imao činjenice ja ću da priznam ili ne i sve to kao grickanje ušiju, ali ja mislim da za sve postoje ljepše riječi! Svi ćete se kačiti na neke bitnije teme, ali ispadate budale napolju, ali svakako imate pravo da radite šta hoćete, ja znam kakva su moja osjećanja prema mojoj ženi, ali i prema Tari. Možda sam ja čudak i ja ne mogu da se sastavim sa brda ljudi, i ne volim masu. ja sa Tarom mogu da se družim, ona je meni super, ali imam ja i Matoru, Sanju i Anđela, ali ona mi najviše odgovara. Ovo što ja sada pričam, ja tako i mislim i da ne budem prost, moram da kažem da me ništa ne zanima! - rekao je Ša.


- Tara ti si rekla kako ga voliš! - vikala je Nadica.

- Jesam, ali sam lagala jer sam htjela da ga povrijedim - rekla je Tara.

- Prije pet minuta si rekla Miljani kako ga voliš i kako si zaljubljena u njega, ti ne kapiraš težinu svojih riječi! On zbog tih riječi može opasno da nadrlja, i neko ko je njemu mnogo drag može da pati zbog tih riječi - dodao je Vladimir.


- Ša ti si budala koja nju naziva prijateljicom, i želim ti da izađeš sa svojim novcem i ja ti želim da imaš ovakvu prijateljicu sa svojom ženom svaki dan. Da dođe da ti zalijepi šlajmaru, da te ponizi kao kuče i da budeš Fifi, i da budeš budala cijeli život. Prevrće joj se želudac i ženi si zabio nož u leđa. Upao si u strujno kolo bez osigurača - dodala je Nadica.


Ša je bijesnio na Nidicu i ponovo počeo da je psuje što je očigledno uznemirilo njenu kćerku koja je sa Ša snimila duet prije nekoliko mjeseci.

Kija je podijelila nkoliko negativnih komentara sa jutjuba na račun repera, a onda imala poruku za majku:

- Moja mama je jedna divna žena i ponosna sam na nju. Gazi - napisala je Kija i podržala Nadicu, a sa druge strane stavila svima do znanja da Nenad više nije njen prijatelj.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.