x

Kiji rekli da su se vidjele suze u njenim očima dok je Sloba pjevao Maskenbal: Dok je objašnjavala, Luna se hvatala za glavu! (VIDEO)

O gostovanju Kije Kockar i Slobodana Radanovića u emisiji "Amidži šou" i dalje se priča, a posebno zanimljiv trenutak bio je dok je Sloba pjevao pjesmu "Maskenbal". Kijina reakcija izazvala je razne komentare, kako kod zadrugara, tako i u javnosti, pa je među pitanjima gledalaca bilo i jedno koje se ticalo baš toga.

- Dok je Sloba pjevao "Maskenbal" u tvojim očima se vidjela sjeta, suze i ljubav. Zašto ne priznaš i sebi i drugima da se nisi ohladila od njega? - bilo je pitanje upućeno Kiji.

- Kad god on pjeva, uvijek osjetim sjetu... Nisam ironična, nisam ni Đekson ni Slobodan u ovom trenutku. (smijeh) Lijepo je otpjevao, lijepe su riječi, neke su onako malo autobiografske za mene - rekla je Kija.

- "Moj život je mali maskenbal", prvo to... "Ja nosim osmijeh kao stvar dok lažem sve da još smo par"... Ne u tom smislu da lažem sebe, već u tom da nosim osmijeh kao stvar - objasnila je Kija, a Luna je sve vrijeme odmahivala glavom i hvatala se za glavu.

- Nisam ga slušala sa nekom tugom, nego sa nekom sjetom...ali ne ni toliko zbog njega, nego zbog mog života i situacije u kojoj sam se našla - zaključila je Kija.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.