x

Kijin otac je prije smrti otkrio PRAVU ISTINU o Kristini, isplivao šokantni snimak razgovora o kome bruji Srbija! (VIDEO)

Otac Kije Kockar, preminuo je juče nakon duge i teške bolesti. Nakon tvrdnji komšija da je Kristina kopile, on se nije oglašavao, ali sada je isplivao snimak na kome ga je Kijina majka ubijedila da kaže istinu.

- Ti znaš da si ti prvi počeo tu priču o kopiletu. I taj tvoj komšiluk sada priča o tome, je li ti jasno - obratila se Nadica Milošu, a on se pravdao:

- Nemam pojma.

- Slušaj me. Sad je na tebe red da to spereš sa Kije jer ona je u Zadruzi i ne može da se brani. Nema veze što vi niste bliski, ali vi se ne mrzite, ti i Kija. Ti si jedini koji može da kaže da ona nije kopile - objašnjavala je Kristinina majka dok se Miloš pitao ko bi uopšte rekao tako nešto.

- Komšije od onog tamo preko puta - poručila mu je, aludirajući na komšije Slobe Radanovića (prim.aut.)

- Hoću da kažeš istinu pravu, da naše dijete nije kopile. Da smo imali takav splet okolnosti, da smo se voljeli. Ja sam to dijete rodila iz ljubavi. Je li lijepo da ti ne demantuješ to, da budeš kao i onaj zet? Hoću samo jednu rečenicu da kažeš, da je tvoje dijete - dijete i da nije kopile. Ja sam se tvojoj ženi Kati izvinila preko telefona i rekla da ću roditi tvoje dijete i koliko ja tebe volim, je li tako?

- Obećavam - kratko je poručio Kijin otac, tvrdeći da će javno iznijeti informaciju da Kristina nije kopile.

Miloš je nakon toga ispitivao Nadicu kome može da izjavi kako je on priznao svoju kćerku, a snimak na kome je razgovor ovih bivših partnera privukao je ogromnu pažnju javnosti.



(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.