x

Kijina kuma o Zadrugoviziji i medijskim natpisima koji se plasiraju o Kiji: NE MOŽE SE OD ŽENE NAPRAVITI LJUBAVNICA! Kupljena pobjeda ne može umanjiti činjenicu da je Kija miljenica nacije!

Učesnica najgledanijeg rijalitija na Balkanu, Kristina Kija Kockar juče je sa svojom rijaliti drugaricom Anom Korać odnijela čak tri pobjede na spektakularnoj „Zadrugoviziji 4“. Tim povodom kontaktirali smo njenu kumu Vanju Ibrahimović, koja je priznala da je srećna zbog njene pobjede, ali razočarana zbog činjenice da njenu kumu ovih dana „razvlače“ mediji koji prenose lažne informacije fanova suprotnog tabora.

- Plakala sam tokom njenog nastupa, jer je iz nje isijavala sva bol jedne prevarene žene. Plakala sam i zbog činjenice da mi više ne znamo kako da se izborimo sa ljudima koji po svaku cijenu žele prvo mjesto za svoje najbliže i ne biraju sredstva kako da do toga dođu. Plakala sam i zbog toga što pojedini mediji slijepo prenose lažne informacije, u kojima, odgovorno tvrdim, nema nijedan posto istine – kaže Vanja Ibrahimović, koju duboko potresaju nepravde koje se ovih dana provlače u javnosti.


Kako ona navodi, lako je izmišljati i poturati namontirane stvari preko društvenih mreža, ali je teško oprati autentične izjave o korištenju narkotika sa majkom i očuhom i plaćanje vozačkih dozvola.

- Kiji pobjeda ne treba, jer je i sinoć bilo jasno da je ona miljenica naroda. Plaćene pobjede nisu slatke – kaže Vanja aludirajući na informaciju da su pojedni članovi porodica pozvali fanove da pošalju pare za kupovinu sms kartica sa kojih bi se glasalo za pobjedu na Zadrugoviziji ali i u rijalitiju. 

Vanju pojedine lažne informacije potresaju dok su joj druge pomalo i smiješne. Jedna od njih je da je Kristina nacionalista koji mrzi muslimane.


- Pročitajte moje prezime, slovo po slovo i sve će vam biti jasno. Ja sam muslimanka. Da li žena koja mrzi muslimane istu bira za kumu? Teško... Nije lijepo igrati se sa takvim stvarima, zaista nije. To boli nas koji znamo kakva je Kristina osoba i koliko je iskrena i bezuslovna. Sramno je sve to – priča Vanja koja zna da će se Kija izdići iznad svih tračeva, za koje kaže da su plasirani samo zato što tamo neko, želi prvo mjesto po svaku cijenu.

U javnosti je svakodnevno, bez jasnih dokaza, pisano i kako je Kija varala Slobu, bila u vezama sa oženjenim muškarcima, bogatim arapima, propalim fudbalerima.


- Ovih dana nema ko nije bio sa Kijom, samo da bi se na nju bacio kamen srama, a da bi se od nekih drugih učesnika napravila žrtva. Ma eto im pobjeda, eto im sva popularnost i slava, samo neka pred svijet izađu sa istinom. A istina je jasna, samo sto se nekima ne dopada. Blateći druge žele da sačuvaju obraz svog člana porodice. Samo tu postoji jedan problem. Rijaliti se prati 24 sata i publika jasno vidi ko je ko. Ja znam da bi neki voljeli da žena postane ljubavnica, ali to se ne može desiti i uloge se ne mogu zamijeniti – kaže Vanja i napominje da Kijin advokatski tim ovih dana ima pune ruke posla i da će svaka kleveta morati da se dokaže na sudu.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.