x

Kiju na snimanju novogodišnjeg programa bojkotovale pjevačice!

Kristina Kija Kockar uveliko plovi muzičkim vodama, ali joj to pojedini pjevači ne opraštaju. Kockarova je prošle nedjelje bila na snimanju novogodišnjeg programa televizije "Pink", a prije dolaska izjavila je da ide u leglo zmija navodeći jasno da misli na svoje kolege.  

A kada je došla na snimanje, bilo je jasno i zašto je to izjavila, budući da kada se Kija latila mikorfona od koleginica na bini su je podržale samo Katarina Grujić, njena drugarica iz rijalitija Milica Dugalić i Mia Borisavljević za koju nije poznato da li je bila na sceni zbog Kije ili jer se njen partner Bojan Grujić nije pomjerio dok je Kristina pjevala, te je sve posmatrao iz prvog reda.


A iako su tu bile i Jelena Kostov, Goca Božinovska, Jadranka Barjaktarović, Biljana Jevtić, Zlata Petrović i mnoge druge, osim ove tri pjevačice koje su se tokom Kristinog nastupa popele na binu, drugih nije bilo.


Kijin nastup propratilo je i malo muških kolega, te Kockarovu nije ispoštovao Đani, ali je zato uz nju je đuskao oduševljeni Era Ojdanić.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.