x

CRVENI TEPIH

Kim i Nort u zajedničkom izlasku: Mama i kćerka tip-top sređene

Nort se sve češće pojavljuje na eventima i javnim događanjima i čini se da baš uživa u tome


Kim Kardašijan (Kardashian) i Nort Vest (North West) pojavile su se „tip-top“ sređene na Daily Front Row Fashion Awards 2023. Riječ je o eventu na kojem se proglašavaju i dodjeljuju nagrade najistaknutijim stilistima, modnim dizajnerima, frizerima i vizažistima.

Frizer godine

Četrdesetdvogodišnja starleta pojavila se na ovom događaju u znak podrške svom najboljem prijatelju Krisu Apletonu (Chris Appleton), koji je dobio priznanje za frizera godine. Upravo je Kris osoba koja je zaslužna za to što njena kosa izgleda uvijek tako sjajno.

Na ovom je eventu Kim pokazala svoju besprijekornu liniju i izražene trbušnjake u sivom topu i midi suknji na preklop i prorezom do bedara. Na vratu i ruci nosila je masivan srebreni nakit, kojim je upotpunila look. Nort je pak bila u crnom od glave do pete. Ispod crnog odijela nalazila se crna majica, na kojoj se isticao srebreni nakit, dok je na nogama nosila “Dolce&Gabanna” platforme. Dok je slavna mama nosila raspuštenu kosu, kćerka se odlučila za visoki konjski rep.

Govor na pozornici

Cure su se popele i na pozornicu, a onda je Nort započela svoj govor.

„Nema riječi. Kris Apleton je najbolji“, rekla je devetogodišnjakinja i zaradila pljesak publike.

„Uredu. Ovo ste čuli od Nort Vest“, rekla je Kim prije nego što je održala govor na pozornici u čast svog prijatelja Krisa.


Nort sve češće sa svojom mamom posjećuje događanja i čini se da se pri tome baš zabavlja, iako mnogi zamjeraju Kim što je tako mladu izlaže medijima i javnosti.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.