x

KISS FM Radio napravio sjajanu zabavu u Coloseum Clubu: Za samo dva mjeseca do odličnih rezultata!

Sinoć je u Coloseum Clubu u Sarajevu održan party kojim je zvanično obilježen novi početak KISS FM Radija. KISS FM Radio po prvi put u BiH nudi jedinstvenu muzičku platformu. Na web stranici www.kissfm.ba možete pronaći pet različitih web radio stanica pa tako možete sami birati muziku i slušati ono što vi želite. 

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

Sinoć je zvanicama, poslovnim partnerima, prijateljima i slušateljima predstavljen KISS FM Radio, a svi su uživali uz zvijezde večeri, mladog i popularnog bh. pjevača Berina Buturovića i grupu Miligram. Atmosferu su dodatno zagrijali Dalal i Deen.

 

Direktor KISS FM Radija Emir Cocalić rekao je da iako svoj početak vežu za oktobar ove godine, radio već bilježi odlične rezultate. 

 

„Mlada smo ekipa, tu smo dva mjeseca i drago mi je čuti vaše pozitivne komentare. Uspjeli smo se pozicionirati u  kratkom roku,da je to skoro pa nevjerovatno. Tajna našeg uspjeha leži u činjenici da smo uz mnogo truda i priprema uspjeli okupiti najbolje ljude iz ove branše, dugo smo razmišljali i pravili naš tim. Uz KISS FM su danas najbolji radijski voditelji, producenti, i dizajneri zvuka.Sa ovakvom ekipom sve je moguće. KISS FM je tu  da vas informiše, zabavi i da svira sve za vaš dobar osjećaj“, dodao je Cocalić.

 

KISS FM Radio je jedinstvena muzička platforma u Bosni i Hercegovini,  na www.kissfm.ba svako može pronaći nešto za sebe. Tako su dostupne platforme KISS FM Party, KISS FM Dance, KISS FM Caffe, KISS FM Love.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.