x

Klasični, ali svestrani modni komadi koji idu na baš sve

A baš kao što svaka sezona sa sobom nosi nove trendove, tako se i klasični, bazični komadi mijenjaju iz sezone u sezonu.

Novi trendovi vrlo su uzbudljivi i svake sezone s nestrpljenjem iščekujemo dolazak novih trendova i komada koji će postati okosnica svake garderobe. No, koliko god voljeli nove trendove, moramo priznati da postoji nešto u klasičnim, bazičnim komadima zbog čega im se uvijek iznova vraćamo, bez obzira na trendove.

A baš kao što svaka sezona sa sobom nosi nove trendove, tako se i klasični, bazični komadi mijenjaju iz sezone u sezonu - i dok ljeti nosimo lepršave košulje i kratke hlače, jesen je rezervirana za pletivo, traperice i druge, malo toplije predmete.

Džemper neutralne boje

Džemper u boji devine dlake ili neke druge neutralne boje izgleda toliko šik. Bilo da ga nosiš na omiljene traperice ili preko ramena, podići će svaki outfit.


Bijela košulja

Lepršava bijela košulja je klasik - ljeti smo ju nosile na kupaći kostim i kratke hlače, a ove ćemo ju jeseni kombinirati s trapericama za savršen poslovni look.


Opušteni kardigan

Opušteni kardigan must-have je za jesen i zimu - možeš ga nositi na običnu majicu i traperice, ali i u sportskom izdanju.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.