x

Klopp: Čak i da zaustavimo Haalanda, što je s ostalima?

Zamislimo čak i da zaustavimo Haalanda. Ali, Manchester City ima tko zna koliko vrhunskih igrača, izjavio je trener nogometaša Liverpoola Juergen Klopp prije velikog derbija Premier lige koji se igra u nedjelju.

Na Anfieldu tog dana, do 17.30 sati, Liverpool i Manchester City igraju susret 11. kola engleske Premier lige, ali u ovom trenutku to nije dvoboj dvije najbolje momčadi na Otoku, što je bio primjer posljednjih godina.

City jest u vrhu, trenutačno je drugi i ima bod manje od vodećeg Arsenala, no Liverpool je loše otvorio prvenstvenu sezonu. Nalazi se na 10. mjestu te je pobijedio u samo dvije od osam odigranih utakmica. Međutim, vjerojatno je na Liverpool jako dobro utjecala posljednja pobjeda od čak 7:1 u gostima kod Rangersa u Ligi prvaka.


“Mi u nedjelju igramo protiv Haalanda, najboljeg napadača na svijetu u ovom trenutku. Ono što moramo napraviti jest da primi u noge što manje lopti. Znamo da će sve to biti jako teško jer, evo, zamislimo da i zaustavimo Haalanda. A, što sa svim ostalim vrhunskim igračima Cityja? Kako ćemo njih zaustaviti? Čeka nas puno posla“, govorio je Klopp uoči utakmice te se potom osvrnuo na Haalanda, Norvežanina koji je zabio 20 pogodaka u 13 utakmica, u svim natjecanjima, otkako je došao u City.


“U njemu je City dobio kompletan paket. On nije samo fizički moćan, on je tehnički nevjerojatno kvalitetan nogometaš. Haaland je i inteligentan igrač, maksimalno koristi baš svaku situaciju na najbolji način. Poseban igrač, čudo“, rekao je Klopp, ali i potom pohvalio svoju momčad koja se „nadam se diže“ te najavio kako se njegovi igrači mogu i znaju suprotstaviti i takvom sjajnom sastavu kao što je Manchester City.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.