x

Klub Palazzo u Poreču se tresao od dobrog provoda uz grupu Đogani! (GALERIJA)

Subotu iza nas, 18. avgusta, klub Palazzo u Poreču je bio epicentar dobre zabave. Na vrhunski provod u jednom od najpopularnijih klubova Evrope se već naviklo, a ionako vrelu ljetnu noć su ovoga puta dodatno zagrijali poznati duo Vesna i Đole Đogani. 

Grupa Đogani je na veliku radost svih nastupila u klubu Palazzo. Poreč, ali i stanovnici drugih primorskih gradova su se sjatili kako bi prisustvovali još jednoj žurci kakvu zna napraviti samo Palazzo. Objekat je kako to obično biva bio krcat i željno se čekao momenat kada će grupa Đogani početi sa nastupom.


Fotografije: Massimo Pulić

Puni pozitivne energije i vidno zadovoljni gostroprimstvom od strane gospodina Ćazima Felixa Osmanija, Vesna i Đole su već prvim taktovima "zapalili" masu. Hitovi 'Para na paru', 'Ženske suze', 'Kralj diskoteka', 'Srce mi je zastalo', 'Takvi kao ja', te brojni drugi su se pjevali horski, pa je samim time i atmosfera bila na najvećem nivou. Popularni par je našao zajednički jezik sa prepunim klubom, tako da je žurka na zadovoljstvo svih potrajala do zore. 


Fenomenalni provod je upotpunjen sjajnom scenskom opremom i efektima, što klub Palazzo čini jedinstvenim, tako da tamošnji partiji podsjećaju na lude žurke Ibize. Kako god, Palazzo se zajedno sa grupom Đogani ispostavio kao pravi tandem, a nema sumnje da nas još jedna nezaboravna noć čeka već 24. avgusta kada nastupa Milica Todorović.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.