x

Klupko se odmotava: Isplivala nova eksplicitna fotografija Ane Korać i Filipa Mijatova!

U “Zadruzi 2” vodila polemika oko bivših partnera  Ane Korać, a najviše se spominje ime njenog nekadašnjeg dečka Filipa Mijatova. 

Koraćeva je u nekoliko navrata govorila da su njih dvoje samo prijatelji i da ju je on mnogo puta proganjao, maltretirao i uhodio, ali da ona nije željela da bude sa njim, te da su ostali samo u drugarskim odnosima. Filip je sve ovo demantovao, a kao dokaz priložio je i fotografije sa Koraćevom, na kojima se jasno vidi da su njih dvoje mnogo više od prijatelja. Najnovija fotografija koja je osvanula na njegovom profilu potvrđuje ovu priču, jer su na njoj Ana i Mijatov veoma prisni, toliko da joj on čak drži ruku na grudima.


Pored fotografije sa Koraćevom, Filip je objavio još jedan selfi, ovoga puta sa Banetom Čolakom. Naime, na ovoj objavi se jasno vidi da su njih dvoje izuzetno bliski i da ne postoji ništa od onoga što je pričala Koraćeva, a to je da je Mijatov dosađivao Banetu.


Podsjetimo, Filip Mijatov je nedavno objelodanio to da je Koraćevoj redovno uplaćivao velike sume novca, kao i to da su Čolak i njegova tadašnja djevojka Zerina Hećo često uzimali njegov automobil, kako bi se fotografisali i uživali u luksuzu, što samo dokazuje da su bili u izuzetno bliskim i prisnim odnosima.

I pored toga, Mijatov je objavio još nekoliko fotografija sa Minom Vrbaški, te nema sumnje da se sa svim zadrugarima dobro poznaje.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.