x

evo šta je sve u njegovom vlasništvu

Ko je Aca Bosanac koji je kupio Geneks: Poznati vlasnik elitnih lokala u Beogradu iskeširao je 20 miliona eura, a evo šta je sve u njegovom vlasništvu!

Geneks kula prodata je  za 2,4 milijarde dinara (oko 20,4 miliona eura), a pobjednik licitacije je firma Eureka Bar čiji je jedini vlasnik, prema zvaničnim podacima APR, Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac.

Za kupovinu se nadmetalo sedam kupaca, a firma kupac osnovana je 2011. godine i bavi se uslugama pripremanja i posluživanja pića, a u trci za kupovinu Zapadne kapije Beograda, bili su:

NR DEVELOPMENT

Singidunum univerzitet


Zvonko Gobeljić

Tardycon holding limited

Samers

Exeone

Eureka Bar


Ko je Aleksandar Kajmaković?

Aleksandar Kajmaković je poznat po tome što drži brojne eminentne lokale u gradu - vlasnik je restorana Bottega, restorana "Temperament" koji se nalazi u Beton hali, potom noćnog kluba "La Fayette" u Karađorđevoj ulici, kluba "Casina" na Terazijama, ujedno je vlasnik i hotela "Casina", zatim kluba "Teatro" u Sarajevskoj, te splava "Port" kod Ušća, potom "Caffe Theatre" poznatiji pod nazivom "Kod konja", potom kafića "Boutique 1, 2 i 3" i ekskluzivnih apartmana pod istim imenom, a u Skadarliji drži "Tri šešira", "Dva goluba" i"Zlatni bokal".


Kako su ranije preijneli mediji Aca Bosanac posjeduje i luksuzni vozni park među, a među automobilima koje ima su "mercedes CLK 230", "maserati", nekoliko džipova, među kojima je i "hummer".

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.