x

ZAJEDNO SU OD NJENE 17. GODINE

Ko je Alen, suprug Maje Berović s kojim čeka sina? Njegovi kamioni razvoze po cijeloj Evropi i pun je kao brod!

Maja Berović (34) čeka prvo dijete sa suprugom Alenom Dragosavom, sa kojim je od svoje 17. godine.

Poznata pjevačica dječaka će na svijet donijeti u februaru mjesecu, a kako je i sama poručila uz prvu sliku na kojoj je ponosno pokazala trudnički stomak - neizmjerno je zbog toga sretna i blagoslovena.

Iako je i te kako popularna, mnogi i dalje ne znaju mnogo o Majinom suprugu.


Ko je Alen Dragosav?

Maja i Alen upoznali su se kada je ona bila maloljetna, ali je uveliko pjevala.

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloljetna i ludo zaljubljena u čovjeka koji dolazi na moje nastupe - ispričala je jednom prilikom Maja koja je rođena 1987. godine u Ilijašu nadomak Sarajeva, a odrasla je u selu Malešići, kao i u Bratuncu.


Počeli su da se zabavljaju, a vrlo brzo i da žive pod istim krovom.

- Nakon nekog vremena, shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo donijeli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog djeteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina poslije toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru - ispričala je Berovićeva.


Maja i Alen vjenčali su se 2016. godine u pravoslavnoj crkvi u Grčkoj. U to vrijeme Berovićeva nije bila naročito popularna, naročito u Srbiji, ali je nekoliko godina kasnije novim muzičkim pravcem doživjela popularnost koja joj je donijela pune klubove i arene širom regiona.

- Moje vjenčanje nije bilo baš tako kako kažu "tajno". Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno, eto, nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredijelila zato što je on za mene jedno od ljepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali želju da se vjenčamo u pravoslavnoj crkvi - navela je pjevačica nakon vjenčanja.


Za sve vrijeme koje se borila za uspjeh i svoje mjesto na sceni, uz nju je bio - Alen.

- On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmjereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar - rekla je Maja jednom prilikom.

Inače, Majin muž je, kako se navodilo, na početku njihove veze vozio kamione, ali je uspio da napravi veliki uspjeh.


Danas je u tom biznisu vrlo ozbiljno. Posjeduje svoje kamione i, kako se navodi na jednom sajtu, ima oko 83 zaposlena.

Njegova firma bavi se međunarodnim drumskim prevozom svih vrsta roba. Prihod mu je, navodno, kako se navodi na sajtu sa podacima o njegovoj firmi, oko 7.447.892 eura.

Inače, Maja je jednom prilikom priznala da i u njenoj i Alenovoj, baš kao i u svakoj drugoj vezi, ima nesuglasica.


- Mi se jako dobro razumijemo, što ne znači da nekada ne dođe do razilaženja mišljenja. Bilo bi čudno da se u baš svemu slažemo, ali uglavnom uvijek pronađemo kompromis i dobro rješenje. Naučili smo jedno drugo da saslušamo i donesemo najbolju odluku, tako da zamjeranja nema jer ni jedno ni drugo ne radimo ništa ishitreno. Uvijek jednoglasno donosimo odluke koje su bitne za nas, bilo da se radi o poslu ili privatnim stvarima. Smatram da je dogovor najbolje rješenje za sve - poručila je Berovićeva.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.