x

PARA NA PARU IDE

Ko je Anja Bla iz Doboja? Balkan bruji o njenom snimku sa Bakom Prasetom, zarađuje brdo love, ima 21 godinu a evo šta je završila!

Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, u centru je skandala kada je navodno njen eksplicitni video sa dečkom Bakom Prasetom postavljen na jedan sajt za odrasle.

Njih dvoje se još nisu oglasili povodom snimka, a pojavila se i analiza na društvenim mrežama da možda nije riječ o njima, budući da Anja nema mladeže na leđima, a djevojka sa spornog snimka ima.

A ko je u stvari Anja Bla?

Anja je rođena 20. februara 2000. u Bosni i Hercegovini, završila je srednju Ekonomsku školu u Doboju.


Pored fitnesa, Anja je i influenserka, te na Instagramu ima više od 500.000 pratilaca, dok je na Tiktoku prati skoro 300.000 ljudi, a sve to od kako je javnost saznala za vezu sa Baka Prasetom. Ona pored svojih slika često objavi i fotografiju s njim i njegovim psom Obijem.


Veliku popularnost stekla je nakon što je objelodanila svoju vezu sa Baka Prasetom, za koju se mjesecima spekulisalo, ali oni nikada prije nisu pričali o tome. Međutim, Baka je nakon drame sa Kimijem, riješio da javno progovori o svom ljubavnom životu i da objelodani vezu sa Anjom.


Od kako su objavili da su u vezi, Anja i Baka se više ne ustručavaju da svoje zajedničke fotografije kače na društvenim mrežama, kao I da izbacuju zajedničke videe. Jednom prilikom istakao je da će Anja uskoro otvoriti svoj jutjub kanal, na kojem će objavljivati raznorazni sadržaj.

Baka Prase se jednom prilikom pohvalio da Anja više zarađuje od njega, a kolaju priče da influenserka potiče iz bogate porodice.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.