x

NI ALIMENTACIJU MU NIJE TRAŽILA

Ko je bivša žena Miljaninog bebice? Pliva u parama, radi kao bankar i evo šta sve posjeduje u centru Beograda!

Nenad Macanović Bebica, koji je zaljubljen u Miljanu Kulić s kojom je ušao u rijaliti Zadruga 5, izgleda je nesvjestan onoga što ga čeka sa bivšom suprugom s kojom ima dvoje djece.

Kako se saznaje iz izvora bliskih Macanovićevoj bivšoj ženi, ona smišlja način kako da ga u budićnosti izbjegava kako ne bi uticao na njihove nasljednice.

- Nenadova bivša žena ne voli medije i eksponiranje. Dosta joj je muke zbog vijesti koji svakodnevno stižu do nje zbog njegovog ponašanja u rijalitiju. Zaposlena je u banci i svim silama se trudi da njihovim kćerkicama obezbijedi lijep i što udobniji život - priča izvor blizak javnosti.


- Uprkos tome što su razvedeni, ovo što se dešava sa Nenadom za nju je velika sramota. Ne može da se opasulji šta sve on radi na televiziji i čvrsto je riješila da prekine svaki odnos s njim.

Kako izvor navodi, bivša Bebičina žena živi u svom stanu mirno, tiho i povučeno i ne želi da se njene ili fotografije djece pojave u medijima.


- Situacija među njima je bila jako komplikovana i zategnuta i prije njegovog ulaska u rijaliti, ali od kada je njegova veza sa Miljanom postala javna, njegovoj ženi je postalo jasno da treba da ga izbriše iz života. Ona je radno sposobna žena koja ima nekoliko nekretnina u centru Beograda koje izdaje. Živi svojim životom i na brak s njim gleda kao na grešku iz mladosti. Ona njemu čak ni alimentaciju nije tražila, a na pomen njegovog imena mijenja temu jer ne želi da se zna da je s njim bila u braku.

- Ona je njega precrtala načisto. Djevojčicama je zabranila da gledaju rijaliti i na sve načine se trudi da kompromitujuće vijesti o njihovom posrnulom ocu ne dođu do njih - rekao je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.