x

Dovodi li Real pojačanje do kraja roka?

Ko je "bomba" o kojoj je jučer govorio Zidane?

Na press konferenciji uoči gostovanja Villarrealu, trener Real Madrida Zinedine Zidane najavio je moguću "bombu" u završnici prelaznog roka.

Real Madrid je bio dosta aktivan ovog ljeta na tržištu, ali danas i sutra još traje prelazni rok i nije isključeno da Kraljevi u posljednji čas potpišu nekog velikog igrača.

Malo u šali, malo u zbilji, Zidane je jučer najavio tu mogućnost rekavši: "Može sve da se dogodi do 2. septembra, nije isključeno da budu jedna ili dvije 'bombe'".

Marca sugeriše da bi, ako već postoji "bomba", to mogao da bude jedino Paul Pogba, kojeg Real sedmicama pokušava da kupi. Mada, pitanje je i da li ima ikakve šanse za takvo što jer United nije uspio da dovede zamjenu za Pogbu, pa tako da je suludo očekivati da se samo tako riješi ključnog igrača u veznom redu.

Zidane možda ne gubi nadu do samog kraja prelaznog roka, ali situacija je takva da Real nije uspio ni da proda Balea i Jamesa, od čije eventualne zarade je bio plan da se osigura potpis Pogbe.

Povezivao se s Realom još i Neymar, koji je ipak najbliže ostanku u Parizu unatoč velikoj želji da se vrati u Barcelonu, a najrealnija opcija u ovom trenutku bi možda bio Bruno Fernandes iz Sportinga, no opet, možda se zaista i desi neka 'bomba' u toku sutrašnjeg dana.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.