x

pobijesnila

Ko je ona da se poredi sa mnom, mala je nekulturna: Goca Božinovska odlijepila zbog Kije, zamalo da napusti emisiju!

Goca Božinovska u emisiji u kojoj je gostovala nedavno sa svojom prijateljicom Zlatom Petrović, pjevačicama Kijom Kockar i Katarinom Živković, nije mogla da dođe do riječi od Kockareve, zbog čega je pobijesnila.

Goca je navodno poludjela jer joj je Kija sve vrijeme upadala u riječ. Šta god da je Ognjen pitao Zlatu i nju, Kija se ubacivala, piše Svet prenose mediji.

- Onda je iznervirao i Kijin zaključak da su Kaća i ona iste Goca i Zlata, Kija je navodno kao Goca, a Kaća kao Zlata. Kada se emisija završila, Goca je pukla u garderobi: ‘Kako je nekulturna ova mala, ne može čovjek od nje da dođe do riječi. Ona se poredi sa mnom, ko je ona da se poredi sa mnom’. – ispričao je izvor i otkrio:


- Baš se naljutila, ali brzo je prošlo. Goca voli čitav svijet i nikada ne priča ružno o ljudima, ali Kija joj je stala na žulj. Malo joj je falilo da kao Tanja Savić napusti emisiju jer od Jovane Jeremić nije mogla da dođe do riječi, ali suzdržala se iz poštovanja prema Ognjenu Amidžiću. Posleij se Goca sjetila da je jednom prilikom za medije izjavila: "Kija i Luna su mukice koje vole, a ne znaju da pjevaju". Pomislila je da joj mlađa koleginica iz inata upada u riječi i da se sjeća šta je o njoj pričala svojevremeno za medije. U svakom slučaju, bilo pa prošlo, nije Goca zlopamtilo - kaže izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.