x

Ko je zapravo pobjednica Zadruge 3? Ivu Grgurić pratili su ovi skandali, a evo šta je radila prije rijalitija!

Iva Grgurić pobijedila je u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", a mnogi su pričali o njenom životu i skandalima koji je prate.

Iva je u samom finišu dobila preko 40 posto podrške publike, dok nije krila da je presretna što je došla do kraja.

"Presrećna sam, neopisivo. Srce mi udara", uzbuđeno je rekla po osvajanju prvog mjesta Iva, a njena majka, koja je bila pored nje, istakla je da je vjerovala da će njena kćerka doći do finala.


Grgurićeva za sebe kaže da je model, a rođena je 1993. godine u Osijeku, dok je, kad nije u rijalitiju, stacionirana u Zagrebu.

Ona je pri početku "Zadruge" pokazivala interesovanje za Vladimira Tomovića, a onda i za Stefana Karića, da bi potom stupila u romansu sa Filipom Đukićem, koji ju je i dočekao u studiju po osvajanju prvog mjesta i izljubio. Ona je u rijalitiju izjavila da je od kuće otišla kada joj je bilo 19 godina.


Prvo se zaposlila na jednoj farmi gdje je djecu sa posebnim potrebama podučavala jahanju. Tada joj je iskrsla prilika da se sezonski zaposli na moru, pa je napustila taj posao i otputovala na Jadran. Međutim, posao nije dobila, te se zaposlila kao hostesa na Zrću u Novalji.


Hrvatska je brujala o njenoj navodnoj bliskosti sa tamošnjim biznismenom Marijanom Šarićem, ali i o glasinama da je bila u vezi sa Marinkom, sinom bosanskohercegovačkog biznismena Ivice Zovka.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.