x

nije prvi put da joj se to dešava

Ko Sari Bero uporno želi zlo? Ponovo joj srušen Instagram profil sa 100.000 pratilaca!

Sara Bero, poznatija kao mama blizankinja sa Down sindromom Irme i Ilde o kojima smo i ranije pisali, prva je žena koja je javno počela da govori o ovome i da se bori kako za prava svoje djece, tako i za prava bilo kog djeteta sa smetnjom u razvoju.


Ona je žena koja je osnovala prvo udruženje za djecu sa Down sindromom – NVO “Ljubav za ljubav”, kao i žena koja je Crnu Goru predstavljala na brojnim regionalnim projektima, na kojima su učestvovala djeca sa Down sindromom.

Nedavno je tako organizovala humanitarnu reviju u Tuzli, gdje je sav prikupljeni novac išao za Udruženje “Hrabro srce” iz Tuzle.


Kao nagradu za ovu njenu veliku borbu, nakon deset godina, dobila je treću kćerku Inu, koja je upotpunila njihov život. Kao samohrana majka tri djevojčice, Sara se neprestano bori sa društvom i okolinom.

Sada je ostala bez svog Instagram profila sa preko 100.000 pratilaca, a koji je bio od velikog značaja kada je njen rad u pitanju.  Da stvar bude gora, Sari se ne događa prvi put da joj je hakiran ili suspendiran nalog. 


Sara je poznata po tome da nikad ne odustaje i ne prestaje da se bori, pa je tako po ko zna koji put krenula ispočetka.

Na svojoj strani će uvijek imati tri predivne kćerkice koje joj neprestano daju snagu za nove borbe i sa njima uvijek pobjeđuje.

Nadamo se da će Sari u međuvremenu vratiti profil, a u međuvremenu podržite njen rad tako što ćete je zapratiti na novom profilu: 
https://www.instagram.com/sara_irma_ilda_ina/

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.