x

Kockareva brani majku! Kija: Nadici su se smučili Đoganijevi!

Kija Kockar podržala je majku Nadicu Zeljković da uđe u "Zadrugu 4", a kako je tema oko Đoganijevih izvjesna pred kamerama, popularna pjevačica negirala je da će bilo kakvo pitanje oko Lune, Anabele i Gagija moći da je izvede iz takta.

- Ona nikada ne bi bila bliska sa Lunom, Anabelom i Gagijem. Mislim da su joj se smučile polemike oko te porodice. To je prošlost koja je uticala na njeno, a i moje zdravlje i ona će se odlično snaći ako se budu potezala pitanja iz prošlosti. U Nadicu ne sumnjam jer ima mnogo kvaliteta kao žena, majka i osoba koja je uvijek spremna svima da pomogne - izjavila je Kija za medije.


Uveliko se polemiše i o Kijinom ponovnom ulasku u rijaliti, a ona je otkrila pod kojim uslovom bi se pridružila aktuelnim zadrugarima.

- Čula sam da ja kao ulazim u decembru. Nije tačno, ali dobijala sam ponude, kao što ih dobijam svake godine. Ušla bih samo kad bih se nakon toga povukla iz javnosti, a to je za veliki iznos i definitivno bih živjela van Srbije nakon toga, a i da sam spremna za to psihički - rekla je Kockareva.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.