x

Kockareva opsjednuta bivšim mužem: Kija godinu dana uhodi Slobu, prati ga i prisluškuje preko interneta!

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Kristina Kija Kockar već godinu dana uhodi bivšeg muža Slobodana Radanovića, ali i njegovu djevojku! Osim što joj nijedan detalj o njegovom kretanju nije promakao, Kockareva je u Slobin telefon ubacila aplikaciju MySpy - nevidljivi program za praćenje mobilnog telefona koji joj je, pored praćenja, omogućio i da na najdiskretniji način prisluškuje preko interneta šta se radi na tuđem Android telefonu, u ovom slučaju Slobinom.

Naime, Kija je u posljednjem intervjuu, koji je dala malo prije nego što je fizički nasrnula na bivšeg supruga, nakon čega je navodno simulirala pokušaj samoubistva ubodom nožem u stomak, otvoreno pričala o Slobi, njegovoj djevojci i o tome kako ga još uvijek voli.

- Svaki drugi dan sanjam Slobu. Ponekad sanjam da smo ponovo zajedno. U posljednje vrijeme često plačem u snu. Nekad sanjam da smo srećni - nedavno je istakla pjevačica za IDJTV, dodajući da Radanović ne zna koliko je ona opsjednuta sa njim.


- Nisam mu to rekla jer sam ga blokirala na svim društvenim mrežama. Ko god me upozna, kaže mi da ja Slobu i dalje volim. On to ne zna, ali, evo, sada će saznati - rekla je tada Kija i šokirala svojom izjavom.

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je Kockareva znala sve o Slobinoj djevojci, čak i adresu, što je pjevača strašno zabrinulo.

- Ja sam jedina osoba koja je znala ime, prezime i adresu Slobodanove djevojke. Ne mogu da je zovem djevojka, šta god da mu je. Njegovi prijatelji i saradnici to nisu znali, ali ja jesam, ali sam sačuvala tu tajnu. To sve govori. Rekla sam mu da to znam i on se začudio otkud mi to. Rekao mi je: "Plašiš me", a ja sam se samo nasmijala - pričala je Kija neposredno pred ovaj incident.


Kako Srpski telegraf dalje saznaje, Kija je baš zbog te žene poludjela i htjela da presudi sebi i Radanoviću.

- Kija je najviše poludjela zbog te žene jednog mafijaša sa kojom se Sloba već duže vrijeme viđa. Taj mafijaš živi u inostranstvu, a Radanović se bez ustezanja viđa sa njom. Kija je sve to pratila i bilo joj je ok dok je mislila da će Sloba tu ženu samo da odvede u krevet i šutne. Međutim, kada je Kockareva shvatila da se Sloba u tu ženu zaljubio, ona je poludjela - kaže naš izvor i dodaje da se Kija neće smiriti tako lako budući da je upućena i sve:


- Kija ne može da prihvati da Sloba nju više ne voli. Iako se za javnost prikazuje kao jaka, ona je psihički veoma slaba. Zbog Slobe je spremna na sve. Napraviće neki haos i njemu i toj ženi. Daj Bože da ne dođe do neke veće tragedije.

Podsjećamo da se incident odigrao prije tri dana, oko pola tri, u Slobinom stanu na Novom Beogradu. Pjevač je pozvao policiju, nakon čega su Kockarevu odveli u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević" zbog pokušaja samoubistva. Ljekari su ustanovili da Kija nije pacijent za njih i rekli su policajcima da je sprovedu na triježnjenje jer je bila pijana. Cijeli iskaz iz policije koji su dali bivši supružnici izašao je juče u Srpskom telegrafu!

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.