x

zavodnik

Koju zacrta da osvoji, ta je bila njegova: Lukas tvrdi da je samo jedna stvar važna pa mu to polazi za rukom!

Nije samo autobiografija koju je Aca Lukas izdao prije nekoliko dana, pokrenula lavinu komentara "Ama kako je moguće da žene odlijepe za tim Lukasom?!", već je to pitanje koje se postavlja decenijama unazad i činjenica koja šokira javnost.

Kako je i sam Lukas u nekoliko navrata pričao, od kada zna za sebe žene je mijenjao "kao čarape". Iza sebe ima tri braka, i na desetine veza i vezica. Svaka žena je odlijepila za njim i odmah htjela brak i djecu.

Prijatelji Vuksanovića i neke od žena koje su bile sa njim objašnjavaju sljedeće:


- Ma on je lud vjerujte... koju zacrta da osvoji, ta je bila negova. On je prije svega čovjek koji šarmira i žene i prijatelje svojom duhovitošću. Sa njim kad sjedite i slušate njegove priče, komentare, obašnjavanja najobičnijih životnih događaja, vi umirete od smijeha. Nema to veze sa onim Lukasom kog gledamo na televiziji. Naravno, svaka žena prvo "padne" na taj šarm koji ima. Druga stvar je "Moć Aleksandra Vuksanovića". Njegova popularnost, pa i finansijska moć je svakako jedna od stvari koja je privukla određen broj žena. Ono što je specifično kod njega, on na isti način muva ženu sa kojom planira djecu i brak i onu koju će da odvede u krevet za jednu noć. I baš zato svaka pada na njegovu priču. Desilo se bezbroj puta da sutradan i ne zna kako se zove ona sa kojom je proveo noć, a pričao joj je "da je konačno našao pravu".


Lukas je u nekoliko navrata pričao zašto misli da je toliko fatalan za žene.

- Zato što sam pravi muškarac. Jedino pravi muškarci što su stariji bolji su frajeri. Jao, kada vidim kako sam izgledao prije 20 godina. Od onoga ne može da se izgleda lošije - pričao je folk pjevač.


Ono što je takođe specifično za Acu Lukasa jeste da ima "kratak fitilj" i da je svaku ženu nakon razlaza, svađe, haosa žestoko potkačio u javnosti. Za neke je shvatio da su lake i samo troše njegov novac, za neke da ga nisu vrijedne, neke su bile "prljave i aljkave" a nekima je "vraćao" tako što ih je zamolio da se predstave pitanjem "A ko si ti bješe?".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.