x

Kolarov smuvao udovicu bivšeg kapitena Fiorentine: Uhvaćeni na djelu u centru Milana! (Foto)

Iako nisu zvanično bili u braku, Frančeska Fjoreti i pokojni Davide Astori bili su nevjenčani supružnici. Tri godine poslije njegove smrti, djeluje kao da je Frančeska odlučila da nastavi svoj život, pa se uplela u priču sa razvedenim, ozloglašenim bekom iz Srbije.

Neki možda smatraju da je prerano, drugi pak da je neprikladno što mu je kolega kome je Frančeska rodila dijete, ali eto, fakat je da su Fjoretijeva i Aleksandar Kolarov u vezi.

Doskorašnji kapiten Srbije, čija je posvećenost reprezentaciji i fudbalu generalno često osporavana, uslikan je kako se ljubi sa Frančeskom u Milanu, pa su te slike ubrzo osvanule na naslovnicama svih tabloida u Italiji.


"Či" ih je prvi "uhvatio na djelu", pa je prenio da su oni već nekoliko mjeseci u romantičnoj vezi.

Kolarov je navodno pratio Frančesku na željezničku stanicu u Milanu i upravo tada su ih paparaci uhvatili kako razmjenjuju nježnosti.

Međutim, ni jedno ni drugo, pišu mediji u Italiji, nisu potvrdili, ali ni odbacili, tu mogućnost.


- Bili su zajedno u kolima, on ju je pratio do Centralne stanice. Proveli su neko vrijeme u kolima i ostali su toliko dugo da je Frančeska morala da požuri kako ne bi propustila voz. Očigledno da im odvajanje teško pada - piše u tekstu magazina "Chi."

Iako je sada u zagrljaju Kolarova, Frančeska nije zaboravila Astorija i prije samo 24 sata je podijelila zajednično fotografiju sa preminulim defanzivcem s kojim ima kćerku.


Tada će se razjasniti da li je Astorijeva smrt zaista bila tragična slučajnost ili ima nečeg dubljeg iza ove tragedije. On je inače pronađen u krevetu bez znakova života i bez naznaka na ub.stvo, samoub.stvo ili bilo kakvog dokaza.

Podsjećamo, Kolarov se od supruge Vesne razveo 2019, a sa njom ima dvoje djece.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.