x

Kolike sume izdvajaju poznati za djecu poslije razvoda: Lukas i Rasta plaćaju najveću alimentaciju! Za kćerke po 2.000 eura mjesečno !

Mnoge poznate ličnosti burno su okončale svoj brak, a ono što najviše usporava proces razvoda je visina alimentacije. U javnost često isplivaju njihove međusobne pljuvačine zbog para, a ako je suditi po ciframa o kojima se radi, nije ni čudo što dođe do problema. 

Posljednji takav slučaj dogodio se između Ace Lukasa i Sonje Vuksanović prošle nedjelje, kad je, prema riječima pjevača, na ročištu bilo kao na pijaci. Naime, on i njegova bivša konačno su se i zvanično razveli nakon devet godina braka, a Sonja je zahtijevala mjesečno za njihovu kćerku Viktoriju čak 5.000 eura. Međutim, Lukas nije htio ni da čuje za tu svotu pa je ponudio 2.000 eura, što je sud usvojio. Sonja je tražila i dodatni trošak koji se tiče školovanja njihove nasljednice, pa će Aca godišnje plaćati dodatnih 9.000 eura.


I Stefan Đurić Rasta na ime alimentacije plaća 2.000 eura. On i Ana Nikolić bez problema su se dogovorili i u njihovom slučaju novac nije bio problem. Pjevačica je dobila starateljstvo, a Rasta je pristao da za svoju kćerku daje i dodatni novac, koji dobija od Jutjuba, a mediji navode da je riječ o 5.000 eura mjesečno.

Branislav Lečić i Nina Radulović brzo su okončali svoj brak od kada su odlučili da se rastanu, a sud je glumcu odredio da mjesečno mora da daje za njihovog sina Lava 350 eura.

Darko Lazić i Ana Sević odugovlačili su s razvodom najviše zbog starateljstva, ali i podjele imovine. Na kraju je Lazić ostavio stan bivšoj ženi, u kom ona živi s njihovom kćerkicom Lorenom, a pjevač ima obavezu da mjesečno plaća alimentaciju u visini od 500 eura.


Nataša Bekvalac trebalo bi uskoro da prima dvije alimentacije za kćerke, koje je dobila iz dva različita braka, ali tek kad se zvanično razvede od Luke Lazukića, s kojim ima Katju. Zasad, alimentaciju od 300 eura dobija na ime starije kćerke Hane, koju ima s Danilom Ikodinovićem.

Ivan Marinković umalo nije otišao u zatvor, jer za svoju kćerku Lenu nije plaćao mjesečno 12.000 dinara, koliko mu je nakon razvoda od Goce Tržan sud odredio. Pjevačica je morala čak tri puta da podnese krivičnu prijavu protiv bivšeg dok je bio u rijalitiju, jer je dostigao dug od čak pola miliona dinara zbog neizvršavanja zakonske obaveze. Međutim, Ivan je nakon izlaska iz "Parova" obećao da će početi da isplaćuje novac redovno, što je i učinio, a najprije je uplatio sav dug na račun kćerke. On je priložio i uplatnicu kao dokaz.

Maja Nikolić razvela se dvaput. Nakon prvog rastanka pjevačica se borila za alimentaciju od muzičara Mirka Šćepanovića, za koga tvrdi da 19 godina nije dao ni dinara njihovom sinu Novaku. Međutim, Maji je sud odredio da mjesečno mora da plaća 11.000 dinara sinu Lazaru, nakon što je njen bivši suprug Vuk Kadić dobio starateljstvo nad njim.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.