x

o odnosu sa Markom progovorila prvi put

Koliko sam samo pogriješila... Anabelin cijeli svijet se ponovo srušio, sve priznala!

Marko Miljković i Luna Đogani u nedjelju su proslavili krštenje i prvi rođendan svoje kćerke Mie.

Tim povodom, prvi put je na njihovom porodičnom slavlju prisustvovala i Lunina majka i Mijina baka, Anabela Atijas, koja od završetka rijalitija u kome su svi učestvovali, sa zetom nije imala najbolje odnose.


Anabela Atijas o odnosu sa Markom ovom prilikom prvi put je govorila, otkrivši da su ratne sjekire konačno zakopane, a tragedija porodičnog sukoba, koji je mogla imati sa kćerkom, okončana.


- I ja sam se rasplakala, srce mi je puno i mnogo sam emotivna. Ovo su predivne emocije. Ja sam najponosnija baka. Drago mi je što smo sve prevazišli i što smo iznad svega stavili ljubav prema Miji, ovo je najdivniji dan koji mogu da doživim. Sve što se desilo u prošlosti i što sam mislila ranije drugačije je. Marko me razuvjerio i dokazao da nisam bila u pravu. Ogriješila sam se o njega. Kada vidim Lunu koliko je srećna i kako im je lijepo meni je srce puno.

Porodica je presrećna što se Mija krstila i sada je zaštićena i od Boga, što je pored ljubavi koju dobija od svih članova porodice najveći blagoslov.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.