x

Koliko su estradne zvijezde dobile da pjevaju na svadbi sina Mile Đukanovića? Bićete iznenađeni kada čujete šta su tražili!

Glamurozno vjenčanje Blaža Đukanovića i Milene Popović iz Zete u Crnoj Gori u nedjelju je bilo glavna tema razgovora u Crnoj Gori. Kako i ne bi, kad se na svadbu sina predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, u Miločerskom parku, na Svetom Stefanu, sjatio tamošnji džet-set, ali i onaj iz regiona.

Od više od 400 zvanica na gala svadbi, glavna zvijezda bio je bivši premijer Tajlanda i zvanično najbogatiji Crnogorac, Taksin Šinavatra. Po starom crnogorskom običaju, podjednako sa mladoženjine, ali i mladine strane, bili su brojni gosti iz političkog, javnog i sportskog života Crne Gore, pa svita biznismena, a uočeni su i službeni automobili Ambasade Azerbejdžana i ruske ambasade u Podgorici.

Da svadbari budu u dobrom raspoloženju, potrudili su se muzičari i pjevači iz Srbije i regiona. Aco Pejović je, kako se priča, pozvan po želji Milove supruge i Blažove majke Lidije, pjevala je i snaha Lepe Brene, Aleksandra Prijović, pa Halid Muslimović, Hajrudin Varešanović, i još nekoliko estradnih zvijezda, koje su došle i u svojstvu gostiju. Svi pjevači ugovorima su se obavezali da ne govore o detaljima svečanosti, baš kao i osoblje "Aman rizorta".


- Neki od pjevača željeli su da besplatno nastupaju na svadbi, jer su u prijateljskim odnosima sa porodicom Đukanović, ali Milo nije želio o tome ni da razgovara. Svi su uredno plaćeni - kaže, za "Novosti", čovjek upućen u detalje svadbe decenije, ne želeći da priča o muzičkom repertoaru i mladencima, koji su prvi ples odigrali iz pjesmu Harija Varešanovića.

- Bilo je i naših i njihovih pjesama - kaže šeretski jedan gost sa svadbe, priznajući da je cijeli događaj bio pravi spektakl, priređen sa dosta umiješnosti i ukusa, bez imalo kičeraja.


- Da uskoro postaneš đed - bila je najčešća želja gostiju upućena Milu Đukanoviću, koji je, prema našem izvoru, cijele večeri sa suprugom Lidijom bio izvanredno raspoložen.

Veseli mladenci su se poslije siječenja trospratne torte "izmackali" njom po obrazima, po starom običaju, a svatovi su uživali u domaćim specijalitetima i pićima sa raznih meridijana.

Do crnogorske javnosti je stiglo nekoliko fotografija sa veselja Đukanovića i Popovića i njihovih prijatelja, jedino je ostala nepoznanica da li je na svadbi bio i premijer Duško Marković.


"NESTAŠNA" SNAHA

Prisustvopripadnika službe bezbijednosti bilo je primijetno na gotovo svakom koraku u blizini Svetog Stefana, kojim gazduje kompanija "Aman rizorts", milijardera Petrosa Statisa, inače prijatelja Mila Đukanovića. Više službenih patrolnih brodića, ali i privatnih, patroliralo je oko grada hotela i na potezu prema Budvi. Novinarima, naravno, nije bio dozvoljen pristup svadbi, dok je fotografisanje bilo moguće samo izdaleka, uz profesionalnu opremu. Uprkos tome, procurilo je nekoliko fotografija sa slavlja, zahvaljujući "nestašnim" svatovima, koji su slike "kačili" na "Instagram". Među njima je bila i nevjesta Milena, koja je od subote i zvanično - Đukanović.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Novosti)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.