x

na što troši novac

Komšije Bebi Dol u šoku jer se hrani u narodnoj kuhinji: Naslijedila je stan od 200 kvadrata...

Pjevačica Bebi Dol, kako je Kurir pisao, viđena je navodno da se hrani u narodnoj kuhinji, a poslije toga ju je Željko Mitrović zaposlio da mu bude savjetnik.

Komšije Bebi Dol su u nevjerici poslije ove vijesti.

- Vidjela sam tu vijest i ne mogu da vjerujem, što bi se ona tamo hranila, jedino da je za nekog išla tamo po hranu, ali i to mi je suludo. Da vam kažem, ona živi kod svoje majke u stanu koja je bolesna, tetka joj je umrla í Bebi je naslijedila njen stan koji ima 200 kvadrata. Mama njena ima solidnu penziju, nema potrebe da se Bebica hrani u narodnoj kuhinji. Pa, vjerujte da ona bolje živi od mnogih pjevača. Ima ona primanja i na autorska prava. Kažem vam, naslijedila je taj stan, i trebala je da ga dobije jer je ona vodila računa o tetki i gledala je do zadnjeg dana. Mama joj je bolesna i nju gleda. Ja vjerujem da možda kupuje neke skuplje lijekove za majku, ali nikako da je bez dinara - rekla je komšinica Bebi Dol.


Jedan od volontera koji radi u narodnoj kuhinji za Kurir je rekao da je pjevačicu vidio nekoliko puta kako uzima obrok.

- Dva ili tri puta je Bebi ovdje dolazila po sljedovanje hrane. Nisam siguran da li je obrok uzimala za sebe ili nekog drugog, pošto ima slučajeva da neko uzima hranu za nekog ko nije u mogućnosti da dođe. Jako se promijenila fizički. Dosta je smršala, djelovalo je kao da jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. To je baš djelovalo tužno - rekao je ovaj mladić.


Podsjetimo, kao što smo pisali prije nekoliko godina, Bebi je svojevremeno na lično insistiranje postala učesnik tadašnjeg Pinkovog projekta. Ona je u tom šou-programu vidjela jedini spas za finansijske poteškoće s kojima se tada borila, pa je kontaktirala s producentima i ponudila se kao takmičar jer joj je novac bio hitno potreban.

Ona i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac 2018. godine izbacio zbog neplaćanja kirije, pa su bili prinuđeni da žive kod pjevačicine majke, koja se u međuvremenu teško razboljela.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.