x

kažu da je često nadrndana

Komšije ne vole Snežanu Đurišić, a evo šta oni misle o skandalu koji je izbio u Zvezdama Granda!

Snežana Đurišić ovih dana proživljavala je pravu dramu nakon što ju je takmičar Zvezda Granda optužio da je tražila novac od njegove majke kako bi prošao u dalji krug.

Kolege i poštovaoci Snežaninog lika i djela zgroženi su činjenicom da je neko tek tako zarad pet minuta slave spreman da uperi prstom u nekoga ko ima status legende u narodnoj muzici, a sud o svemu ovome kao i o Đurišićevoj kao osobi dale su njene komšije iz jednog beogradskog naselja.


– Snežana je uvijek držala do sebe, nikada nije dozvoljavala da je neko smara pitanjima i konstatacijama kada je sretne na ulici. Jasno je davala do znanja da žuri, ume da bude otresita i gruba ali mislim da je pravična. Ako treba da izaberem stranu u toj priči oko mita, ja sam zaista na Snežaninoj iako, nemam lijepo iskustvo sa njom kada je njen karakter u pitanju. Bez obzira ne sve ne mislim da je tako postupila i tražila novac – rekao je jedan od komšija, a jedna komšinica je dodala da je Snežana teško podnijela smrt supruga Slobodana:


– Viđamo je kako ne, i sa dečkom Vanjom. Teško joj je pala smrt supruga i dugo je bila tužna i zatvorena poslije toga, drago nam je što sada ima pored sebe doktora. Maloprije smo baš komentarisale priču oko to kandidata i nije nam jasno. Zašto bi Snežana koja zarađujemo hiljade eura se blamirala za 200? Tu nešto ne štima, da je htjela novac, sigurno bi tražila više. Taj mali hoće popularnost preko nje – rekla je ona za Blic.


Prodavačice iz jedne prodavnice smatraju je pomalo nadmjenom, ali ipak smatraju da je potpuno nevina u skandalu koji je izbio u Grandu:

– Nije ona jedna od onih nasmijanih i ljubaznih javnih ličnosti. Prilično je ozbiljna, ali se pristojno javi. Mislim da je to njen stav da joj ljudi ne bi prilazili. Često je nadrndana, što bi mladi rekli, ali mislim da nije reketaš kako ovaj mali hoće da je predstavi. Vjerujem da ako neko uzima novac od takmičara to rade neke krupnije zvjerke, a ne članovi žirija – rekli su radnici.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Ekskluziv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.