x

priredila filmsku akciju

Komšije otkrile šta se dešavalo između Ljupke Stević i Simketa: Čula sam viku i dreku, zaslužio je da prođe mnogo gore!

Komšije pjevačice Ljupke Stević i dalje prepričavaju filmsku akciju u kojoj je pjevačica lupala automobile penzionisanog generala policije D. S., a kako kažu na njenoj su strani.

"Te noći sam radila u kafiću. To se dešavalo odmah ispred", rekla je konobarica, koja je bila očevidac ovog događaja. Kako kaže, Ljupka navodno nije bila u alkoholisanom stanju, niti joj se činila neuračunljivom.

"Čula sam viku, dreku i lupanje, a kasnije alarm razbijenih automobila. Svi su izašli napolje, gledali su, snimali... To što je Ljupka uradila, uradio bi svako normalan. Ja prva. Ako mene pitate, mislim da je zaslužio da prođe mnogo gore nego što je prošao", bila je izričita Milica.


Prodavačica u obližnjoj radnji dijelila je Miličino mišljenje. Kako kaže, Ljupka je njihova komšinica na čiji su postupak svi ponosni.

"Ona je naša i mi smo na njenoj strani. Nisam baš upućena u priču, zašto i zbog čega se to desilo, ali koji god da je razlog, ne sumnjamo da je ona u pravu", kaže jedna od prodavačica, dok se druge dve slažu s njom.

"Ljupka je divna djevojka, stalno dolazi kod nas, i o njoj sve samo najljepše možemo reći", gotovo u glas su dodale druge dvije prodavačice.


Vlasnik cvjećare iz kraja, koji se u tom trenutku zatekao u prodavnici, takođe je bio svjedok ovog događaja.

"Ne samo da sam gledao šta se dešava, već sam i snimao telefonom", rekao je gospodin. Bio je prilično uzdržan u komentarima, ogradio se da ne može suditi o nečemu čiju pozadinu ne zna, ali da Ljupku nikako ne osuđuje.

"Naravno da sam na strani svojih komšija, pa tako i na njenoj. Sigurno ima svoje razloge. Nemam šta ružno da o njoj kažem", rekao je vlasnik cvjećare koji se nije predstavio.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.