x

Komšije otkrile sve o Aleksandri Subotić: Kćerkicu samu šalje u prodavnicu, dijete se pogubi!

Nekadašnja zadrugarka Aleksandra Subotić danas je trudnica i porodična žena koja dane provodi u Novom Sadu. Ona je u sedmom mjesecu trudnoće i trudničke dane provodi u jednom od stanova koji su uređeni po posljednjim standardima.

Kada su njene svakodnevne navike u pitanju, u obližnjoj prodavnici jedna od prodavačica tvrdi kako je upravo rijaliti zvijezda uvijek dotjerana nezavisno od doba dana u kom svraća kako bi kupila namirnice za osnovne životne potrebe.

“Prije neki dan dolazila je sa starletom Ninom Prljom, zajedno su bile u prodavnici. Često svoju kćerku Magdalenu pošalje samu u prodavnicu sa spiskom, međutim, ona se jadna sva pogubi i onda ne zna šta tačno treba da kupi. Tražila je njena kćerkica neke novine za svoju mamu. Aleksandra izgleda slično kao na Instagramu. Uvijek dođe sređena, nebitno da li je deset ujutru ili je radnja pred zatvaranje. Uvijek ima šminku”, rekla je prodavačica.


Frizerka iz naselja, pak, smatra da Aleksandra nije javna ličnost, ali do detalja zna gdje se hrani i na koji način tu hranu plaća.

“Viđam Subotićevu, ali nije mi ona neka posebna ličnost. Sretala sam je i na slavama i krštenjima, ali je ne gledam kao javnu ličnost. Vidim je ponekad sa njenim partnerom Pecom kako se šeta po kraju. Često jedu u restoranu preko puta, imaju otvoreni mjesečni račun gdje im je plaćeno, mogu da poruče šta god požele ona i njena kćerkica Magdalena”, govori dobro upućena frizerka.


Prodavačica iz obližnje prodavnice tvrdi da Aleksandru baš nikada nije vidjela u opuštenom izdanju.

“Lijepa je i dobra, ali ne srećem je često. Mnogo je lijepa uživo, ali stalno je dotjerana, nikada je ne vidim u opuštenom izdanju. Primijetila sam da se ugojila tokom trudnoće, ali i dalje izgleda sjajno”, rekla je nasmijana prodavačica.

Komšinica iz Aleksandrine zgrade začuđeno konstatuje da nije znala da stanuju u istom ulazu, iako je skoro svakodnevno sreće po prodavnicama sa kćerkicom Magdalenom, a s partnerom gotovo nikada.


“Nisam znala da živi u mom ulazu, ali sam je sretala po prodavnicama kada se šeta sa kćerkicom. Rijetko kada je vidim sa partnerom. Slatka je trudnica i mogu vam reći da sam je pratila tokom rijalitija, bila mi je jedan od favorita. Sada joj je sa ovim novim odlično, samo neka se ona riješila Davida i te bijede koja ju je pratila u rijalitiju”, ispričala je komšinica iz Aleksandrine zgrade.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.